Αρχική » » Αυτά μόνο η κυβέρνηση Σαμαρά μπορούσε να τα κάνει.

Αυτά μόνο η κυβέρνηση Σαμαρά μπορούσε να τα κάνει.


Αυτά μόνο η κυβέρνηση Σαμαρά μπορούσε να τα κάνει. Να στείλει τους συντηρητικούς δικαστές στην αγκαλιά του ΣΥΡιΖΑ! Κατά τη διάρκεια της δίωρης συνάντηση των εκπροσώπων των δικαστικών ενώσεων με τον Αλέξη Τσίπρα έθεσαν θεσμικό ζήτημα λόγω της μη εφαρμογής δικαστικών αποφάσεων οπό την κυβέρ­νηση! 

Πήγαν δηλαδή στον πρόεδρό του ΣΥΡΙΖΑ για να καρφώσουν την κυβέρνηση στον Α. Τσίπρα! Μετά το ...πέρας της συνάντησης εκπρόσωποι των δικαστικών αναφέρθηκαν στο θέμα σε συζήτηση τους με δημοσιογράφους, σημειώνοντας ότι με την μη εφαρμογή αποφάσεων όπως αυτές για τις καθαρίστριες η για τους ένστολους, παραβιάζεται η έννομη τάξη και το κράτος δικαίου. Όταν αυτό το λένε οι δικαστές σημαίνει πολλά. 

(ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ-15/10/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger