Αρχική » » ΣΕ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ :Με τις αποδοχές Δεκεμβρίου το 50% των αναδρομικών

ΣΕ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ :Με τις αποδοχές Δεκεμβρίου το 50% των αναδρομικών


Στο τέλος Νοεμβρίου, με τις αποδο­χές του Δεκεμβρίου, θα καταβληθεί στους ενστόλους το 50% των αναδρο­μικών που δικαιούνται για τις περικο­πές που υπέστησαν τη διετία Ιουλίου 2012 - Ιουλίου 2014. 

Όπως είπε χτες ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Οικονομικών, η κυβέρ­νηση λαμβάνοντας υπόψη την ...απόφα­ση του Συμβουλίου της Επικράτειας, αλλά και τους κανόνες της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για την απεικόνιση των δαπανών στους δημοσιονομικούς λογαριασμούς, αποφάσισε να καταβά­λει σταδιακά τα αναδρομικά των υπηρετούντων στις Ένοπλες Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας ως εξής: 

Με τις αποδοχές Δεκεμβρίου που προκαταβάλλονται στα τέλη Νοεμβρί­ου θα καταβληθεί το 50% των αναδρο­μικών που οφείλονται στους ενστόλους από τον Ιούλιο του 2014. 

Τα υπόλοιπα αναδρομικά της περιό­δου Αύγουστος 2012 - Ιούνιος 2014 θα καταβληθούν από την 1η Ιανουαρίου 2015 και σε 36 μηνιαίες δόσεις. 

Δε θα γίνει συμψηφισμός των ανα­δρομικών με το κοινωνικό μέρισμα των 37,5 εκατ. ευρώ που έλαβαν οι ένστο­λοι. 

Οι «ξεπαγωμένες» από το 2012 μισθολογικές προαγωγές των υπηρετούντων στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας θα διατηρηθούν. Το ίδιο στέλεχος ξεκαθάρισε πως το μισθολόγιο των ενστόλων δεν περιλαμ­βάνεται στα όσα εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών για το ενιαίο μισθολόγιο του Δημοσίου, ωστόσο ανέφερε πως η κυβέρνηση είναι ανοικτή σε προτά­σεις που πιθανώς θα καταθέσουν οι ένστολοι, ώστε να «αποσυμπιεστεί» η μισθολογική διαφορά μεταξύ του εισα­γωγικού μισθού του ανθυπολοχαγού και του μισθού εξόδου του υποστρα­τήγου. 

(ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ-15/10/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger