Αρχική » » 0 στρατηγός Φρ. Φράγκος και τα σενάρια για το υπ. Άμυνας

0 στρατηγός Φρ. Φράγκος και τα σενάρια για το υπ. Άμυνας


0ι δηλώσεις του μετά την παρέλαση. 

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ του ξάφνιασε πολ­λούς, καθώς δεν βρίσκεται συ­χνά στην εξέδρα των επισήμων. 0 λόγος για τον επίτιμο αρχηγό ΓΕΣ Φραγκούλη Φράγκο (φωτό), που παραβρέθηκε στη στρατιω­τική παρέλαση της 28ης Οκτω­βρίου, προκαλώντας ουκ ολί­γα σχόλια, κυρίως γιατί το όνο­μά του ακούγεται ως πιθανό για τη διαδοχή του Δημήτρη Αβραμόπουλου. 

«Ο,τι κυκλοφορεί προέρχε­ται από δημοσιογραφικά σενά­ρια» ήταν η απάντηση που έδω­σε στο ερώτημα που ...
του θέσα­με χθες, λίγες ώρες μετά το τέλος της παρέλασης. Όταν δε τον ρω­τήσαμε αν θα έμπαινε στη σημε­ρινή δικομμα­τική κυβέρνη­ση, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. «Δώστε μου λίγο χρόνο για να σας απαντήσω» τόνι­σε με χιούμορ, ενώ, όταν ερωτάται για τις σχέσεις του με τον πρωθυπουργό, απαντά επίσης με νόημα: «Δεν είχαμε ποτέ κα­κές σχέσεις». Προσθέτει πάντως ότι, όποια κι αν είναι η πρότα­ση, «το υπουργείο Άμυνας είναι υπουργείο Άμυνας: ένα ευαί­σθητο υπουργείο, γιατί ο υπουρ­γός πρέπει να είναι υπερκομματικός διότι διοικεί όλους τους Έλληνες. Εκεί χρειάζεται η εθνική ομοψυχία. Γιατί, όποτε ως λα­ός ήμασταν διχασμένοι, χάσαμε. Δεν θα συμφωνήσουμε σε όλα, αλλά αυτό χρειάζεται, γιατί ο κό­σμος υποφέρει» προσθέτει στη «δημοκρατία». 

Για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο τόνισε ότι επιτέλεσε «ση­μαντικό έργο στο υπουργείο», ενώ για τα μηνύματα που έστει­λε ο πιλότος σχολίασε: «Με δύο λέξεις τα είπε όλα». Τέλος, όταν τον ρωτήσαμε για τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, απάντησε άμε­σα: «Αυτό δεν άρεσε σε κανέναν, γιατί οι παρελάσεις χρειάζονται τον κόσμο και πρέπει να έχουν δίπλα τους τους πολίτες». Και όταν τον ρωτήσαμε αν πρέπει να γίνει ένα πείραμα του χρόνου και να χαλαρώσουν τα μέτρα, απά­ντησε επίσης άμεσα: «Φυσικά. Επειδή έγιναν μια χρονιά επει­σόδια, αυτό δεν σημαίνει τίποτα. 0 τολμών νικά». 

Ν. Οικονόμου
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-30/11/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger