Αρχική » » Τα ελληνικά F-16 καθήλωσαν 200.000 θεατές! (ΒΙΝΤΕΟ!!!)

Τα ελληνικά F-16 καθήλωσαν 200.000 θεατές! (ΒΙΝΤΕΟ!!!)


ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ με απίθανους ελιγμούς μαχητικών αεροσκαφών που κόβουν την ανάσα και παραπέμπουν σε χολιγουντιανή υπερπαραγωγή έδωσε στη δημοσιότητα η Πολεμική Αεροπορία. 

Οι Έλληνες πιλότοι της ομάδας F-16 «Ζευς» (F-16 Demo Team) που εδρεύ­ει στα Χανιά, στην 115η Πτέρυγα...
Μά­χης, συμμετείχαν πριν από λίγες ημέ­ρες στην αεροπορική επίδειξη «AIR 2014» της ελβετικής πολεμικής αερο­πορίας, που γιόρτασε τα 100ά γενέθλιά της. Με τους «κινηματογραφικούς» χει­ρισμούς τους εντυπωσίασαν τους περί­που 200.000 θεατές και εκπροσώπους δεκάδων χωρών που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. 

Οι εντυπωσιακές περιστροφές, οι ξαφνικές αλλαγές πορείας και οι μαεστρικές (με απόλυτη ακρίβεια) προ­σγειώσεις και απογειώσεις των ελλη­νικών F-16 ήρθαν να επιβεβαιώσουν -για ακόμη μία φορά- ότι οι Έλληνες πι­λότοι μαχητικών αεροσκαφών βρίσκο­νται μεταξύ των κορυφαίων παγκοσμίως. Το μοναδικό θέαμα συμπλήρωσαν οι εκπληκτικές λήψεις από το εσωτερι­κό των F-16 με φόντο τα πυκνά σύννεφα και το γαλάζιο του ουρανού, λή­ψεις τις οποίες αποφάσισε να μοιραστεί με τον κόσμο η Πολεμική Αεροπορία. 

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέ­ρωση, το βίντεο προέρχεται από τη διπλή «παράσταση» που έδωσε η Ομά­δα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονω­μένου Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Σεπτεμ­βρίου κοντά στη Βέρνη της Ελβετίας με τη συμμετοχή του σμηναγού Γιώργου Ανδρουλάκη. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:


(Εφ.Δημοκρατία-15/09/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger