Αρχική » » Λούστροι του Κίσινγκερ

Λούστροι του Κίσινγκερ


«Όταν μεγαλώσω θέλω να πάω στην Μπίλντερμπεργκ»

Πήγε ο Τσίπρας στη μυστικοσύναξη στη λίμνη Κόμο και ουκ ολίγοι αφελείς άνθρωποι εξεπλάγησαν. Καλό είναι να μάθουμε (ημέρα Δευτέρα) τη λίστα με τα ονόματα όσων δεν το περίμεναν τούτο το δεινό, για να πάμε την Τρίτη να τους πουλήσουμε οτιδήποτε. Αφού αγοράζουν επανάσταση από τον ΣΥΡΙΖΑ, μπορείς να τους πουλήσεις ανοιχτήρι για ανοιχτές μπίρες, αποχυμωτή νερού, απούλητα ροδάκινα Μόσχας, ζεστά παγάκια και σουβλάκι χωρίς πίτα και χωρίς καλαμάκι. Μακάρι να είναι μπόλικοι όσοι δεν το περίμεναν αυτό από τον Αλέξη, διότι θα πλουτίσουμε τζάνουμ. Θα αδειάσουν οι πάγκοι μας από το εμπόρευμα.

Οι ίδιοι άνθρωποι, μόλις τους περάσει το σοκ, θα διαβάσουν κάτι και θα τους περάσει η στενοχώρια...
Η παρηγοριά πάντα κάνει καλή δουλειά στα απρόσμενα χουνέρια. Από χέρι ξέρεις ότι ο άλλος σε φουμάρει, αλλά το δέχεσαι διότι δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς. Στις μέρες μας η αλήθεια είναι πιο ανεπιθύμητη παρέα κι από τη φτώχεια. Οπότε τον ρόλο του ζωτικού ψεύδους μπορεί να παίξει ένα αρθράκι σε εφημερίδα - κατά προτίμηση «έγκυρη», βαρύγδουπη, δυσκοίλια, ντεμέκ, μνημονιακή με μπόλικα μποφόρια.

Τυροπιτάκι

Τι μπορεί να ισχυριστεί ο μέσος φίλος των φίλων της κάθε Μπίλντερμπεργκ; Τα κλασικά: «Καλύτερα να είμαστε στην από μέσα παρά στην απέξω. Καλύτερα να πηγαίνουμε στις ανθελληνικές λέσχες, όπου δεν δημοσιοποιούνται πρακτικά, παρά να μην πηγαίνουμε. Κι άμα λάχει, βρε αδελφέ, από τα μέσα θα υπερασπιστούμε τα ελληνικά συμφέροντα. Αν το παίζουμε και πολύ αντάρτες, θα απομονωθούμε και θα μας τη σφυρίξουν χειρότερα οι παγκόσμιοι συνωμότες».

Τι έχει απαντήσει στα ανωτέρω λάχανα η Ιστορία; Τα αυτονόητα. Ολοι οι σημαίνοντες Ελληνες και ελληνόφωνοι πολιτικοί παράγοντες πήγανε στις συνεδριάσεις της Μπίλντερμπεργκ, ξεσκόνισαν τα λουστρίνια του Κίσινγκερ και χτύπησαν στην πλάτη τον Μπρεζίνσκι (για να μην πνιγεί) όταν του έκατσε ένα τυροπιτάκι στον λαιμό. Παρά ταύτα, σύμπασα η πατρίς φούνταρε στη Φαλκονέρα του Μνημονίου, οι άνεργοι τείνουν να γίνουν περισσότεροι από τους εργαζομένους, οι συντάξεις είναι της πλάκας, οι θεσμοί κατήντησαν υποπόδια των Γερμανών, οι νέοι μεταναστεύουν σαν τα χελιδόνια για ένα μεροκάματο και γεμίσαμε με ισλαμιστές λαθρομετανάστες, που δεν αποκλείεται μια μέρα να κάνουν το μεγάλο μπραφ.

Καλά ξεμπερδέματα...

Παναγιώτης Λιάκος
(Εφ. Δημοκρατία-10/09/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger