Αρχική » » Η τροφή της καταστροφής

Η τροφή της καταστροφής


✓ Τζιχάντ που μόλις ενημερώθηκαν για την πτώση της φορολόγησης του πετρελαίου θέρμανσης στην Ελλάδα. 
✓ Ο,τι μας τρέφει μας καταστρέφει. Κι ό,τι στρέφει αλλού την προσοχή μας ενισχύει την ευστάθεια της ευρωζώνης. 

Σήμερα θα κινηθούμε όπως επι­βάλλει το πλαίσιο μιας απροκάλυπτα ποταπής φιλογερμανικής προπαγάνδας. Άρα, στο μενού της στήλης πρέπει να περιληφθούν σενάρια χαμού και Αρμαγεδδώνα. Αποκάλυψη, Σόδομα, Γόμορρα, ουαί, βαβοί και σύστριγγλα. Ο τρόμος φυλάει τα έρημα. Πώς αλλιώς θα ξεχάσεις τον ΕΝΦΙΑ, βρε ταλαίπωρε; Πώς θα Λησμονήσεις ότι σου λείπουν 99 για να συμπληρώσεις κατοστάρικο και πρέπει να πληρώσεις τα μαλλιοκέφαλα του Βαμβακούλα (πλού­σια η κόμη του παίκτου) για να μην πας να μείνεις είτε σε χαρτόκουτο εί­τε σε κελί φυλακής; 

Με σεισμούς, λιμούς, καταποντι­σμούς, μάνα ρέιβερ και κόκκινα φα­νάρια ασχολούνται άλλοι συνάδελ­φοι,...

μακράν πιο έγκριτοι του ειλικρινώς υμετέρου. Τις χρεοκοπίες, τις δραχμές τους κινδύνους από το σκοτσέζικο δημοψήφισμα, τις «λίστες Λαγκάρτ» και τα συναφή πάλι τις πρόλαβαν άλλοι, αφιλοχρήματοι ενημερωτές του λαού. 

Ημείς θα ασχοληθώμεν με τρομοκρατία και δη ισλαμική. Η κλιμάκωσή της είναι μεν απευκταία, αλλά δύναται να σώσει κυβερνήσεις από διαδικασίες που κοστίζουν και θεω­ρούνται (από το Βερολίνο) κάπως ντεμοντέ: π.χ. οι εκλογές. Αν το ρό­πτρο της εξώθυρας της Ευρώπης το χτυπήσει ο όλεθρος αυτοπροσώπως, εμείς θα μετράμε σταυρούς σε ψηφο­δέλτια; 

Ή εμείς ή μπουμ! 

Λοιπόν, να μια ιδέα, ένα ενδεχόμε­νο απολύτως απαίσιο που ίσως πρέ­πει να αντιμετωπίσει η Δύση: ουκ ολί­γες χώρες της Δύσεως έχουν πυρηνι­κά εργοστάσια ή ακόμα και πυρηνι­κά όπλα. Ποιος μας εγγυάται ότι μια δράκα άριστα εκπαιδευμένων ισλαμιστών, κομάντο αυτοκτονίας, δεν έχει κατά νου να καταλάβει ένα πυρηνι­κό εργοστάσιο και να το κάνει σαν το ΠΑΣΟΚ, ήτοι μπίλιες; Και ποιος μπορεί να μας διαβεβαιώσει ότι φα­νατικοί ισλαμιστές δεν έχουν διαβρώσει τις ένοπλες δυνάμεις των χωρών με πυρηνικά όπλα και μεθοδεύουν τη χρήση τους ή την απειλή της χρήσης τους; Το στιλ μπορεί να είναι το εξής: «Έχετε απόλυτο δίκιο, αλλά έχω πυρηνικά. Γι΄ αυτό, δώστε μου την εξου­σία, δύο κιλά παστό κρέας καμήλας και το υπουργείο που έχει ο Χρυσοχοΐδης στην Ελλάδα για να κάνω λε­ζάντα στην Καμπούλ». 

Ε, αφού υπάρχουν τόσο μεγάλοι κίνδυνοι και απειλές ενώπιον μας, δεν χρειάζεται να τα κάνουμε χειρό­τερα, ασχολούμενοι με χούγια που ανήκουν σε περασμένες εποχές, όπως οι εκλογές... 

Εν κατακλείδι: Διόλου μην απο­κλείετε το ενδεχόμενο στους επόμε­νους μήνες, που η καταστροφολογία θα κορυφώνεται, να διαβάσετε και τέτοια... στα σοβαρά! 

(Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΙΑΚΟ - fpliakos@dimokratianews.gr
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-26/09/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger