Αρχική » » ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ :Προσκλήσεις για κατάταξη τον Σεπτέμβριο

ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑ :Προσκλήσεις για κατάταξη τον Σεπτέμβριο


Αφορά (πρωτίστως) γεννηθέντες το 1995.

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ ήδη στο διαδίκτυο οι προκλήσεις στρατευσίμων της 2014 Δ' ΕΣΣΟ (Εκπαιδευτική Σειρά Στρατευσίμων Οπλιτών) στο Πολεμικό Ναυτικό και των 2014 Ε΄ στον Στρατό Ξηράς και στην Πολεμική Αεροπορία, που πρέπει να καταταγούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Στο Ναυτικό και στην Αερο­πορία καλούνται οι στρατεύσιμοι της κλάσεως 2016 (γεννηθέντες το 1995), στο μεν... Ναυτικό οι εγγραμμένοι στα Μητρώα Αρρένων αρμοδιότητας των Στρατολογι­κών Υπηρεσιών Νοτίου Αιγαίου, Ηπείρου, Θεσσαλονίκης και Δυτικής Αττικής, στη δε Αεροπορία, μόνο της Στρατολογικής Υπηρεσίας Αθηνών.

Και στους τρεις Κλάδους κα­λούνται οι συνυπόχρεοι (εξ αναβολής για λόγους σπουδών) πα­λαιότερων κλάσεων 1991 έως 2016 για τον Στρατό και το Ναυτικό και 1991 έως 2015 για την Αεροπορία και όσοι είχαν πάρει αναβολή για λόγους υγείας. Ειδικότερα καλού­νται οι εξ αναβολής για λόγους σπουδών που οι λόγοι παραμονής τους εκτός στρατεύματος έπαυσαν να ισχύουν στο διάστημα από 1ης Μαΐου έως τις 30 Ιουνίου και αυ­τοί που είχαν αναβολή για λόγους υγείας, η οποία λήγει μεταξύ 1ης Ιουλίου και 31ης Αυγούστου.

Οι ανυπότακτοι

Καλούνται επίσης οι ανυπότακτοι παλαιότερων κλάσεων καθώς και όσοι στρατεύσιμοι είχαν παρα­πεμφθεί σε υγειονομικές επιτροπές ή όσοι είχαν ζητήσει αναβο­λή για κοινωνικούς λόγους και το αίτημά τους απορρίφθηκε από την αρμόδια υπηρεσία.

Επίσης όσοι υπέβαλαν δικαιο­λογητικά για την κατάταξη τους ως πρότακτοι οπλίτες. Αυτοί έχουν δικαίωμα να ανακαλούν οποτεδή­ποτε τα δικαιολογητικά τους ή να μην κατατάσσονται χωρίς να υφί­στανται συνέπειες.

Θα κληθούν ακόμη οι μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού που υπέβαλαν αίτηση για αρχική κατάταξη τμηματικής εκπληρώσεως της θη­τείας τους, τουλάχιστον 15 ημέρες πριν από την πρώτη ημέρα κατατάξεως αυτής της ΕΣΣΟ.

Λεπτομέρειες για τον τόπο και την ημερομηνία κατατάξεως μπο­ρεί να βρει ο κάθε ενδιαφερόμενος στον δικτυακό τόπο του Στρατολο­γικού Σώματος (www.stratologia. gr). Στίς σχετικές ανακοινώσεις υπάρχουν σύνδεσμοι με τον τίτ­λο «Πληροφορίες για την κατάταξή μου» όπου συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους και τον στρατιω­τικό αριθμό (ΣΑ) θα λάβουν όλες τις απαραίτητες οδηγίες και πληροφορίες.

(ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-10/08/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger