Αρχική » » Ο Αραψ και τα «απαγορευμένα»

Ο Αραψ και τα «απαγορευμένα»


Η εισβολή των μεταναστών και η ταυτότητα της Αθήνας. 

Στις αρχές της δεκαετίας του '60, ο Αγγλος πολιτικός Ινοχ Πάουελ εί­χε εντοπίσει το πρόβλημα που θα αντιμετώπιζε το Ηνωμένο Βασίλειο από την αθρόα εισβολή μεταναστών από τις πρώην βρετανικές αποικίες. «Σε λίγα χρό­νια δεν θα μπορείτε να μιλήσετε αγγλικά» έλεγε στη Βουλή, αλλά αποδοκιμαζόταν ως ρατσιστής και κινδυνολόγος. Η εικόνα του «Βρετανού υπηκόου»-χασάπη που έσφα­ξε σαν κοτόπουλο τον Αμερικανό δημοσιο­γράφο θύμισε σε πολλούς τον Πάουελ, καθώς η Αγγλία έχει μεταβληθεί σε εκτροφείο φανατικών. 

Τα ίδια που συμβαίνουν, όμως, στη χώρα του Κάμερον συμβαίνουν και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπου οι ...μουσουλ­μάνοι μετανάστες έχουν επιβά­λει ένα δικό τους «στάτους». Εδώ, στην Ελλάδα, τέτοια προ­βλήματα δεν είχαμε, μέχρι που μας έλαχε να μας κάνουν πύλη εισροής μουσουλμάνων μέσω Τουρκίας. Αλλοιώθηκε η ταυτότητα της Αθήνας, ακολούθησαν οι συνοικίες και τώρα έχουμε το «αντιρατσιστικό». Επειδή γίνεται πολλή κουβέντα για το «Ολοκαύτω­μα» και για τις Γενοκτονίες των Ελλήνων του Πόντου, της Πόλης και της Ιωνίας, καλό θα είναι να κοιτάξουμε λίγο και πίσω από τη βιτρίνα. Ποιος είπε ότι έχουμε ανάγκη από νόμο για να καταδικάσουμε τις ως άνω φρικαλεότητες; Δεν μπορεί ένας πολίτης να μη­νύσει κάποιον που καθυβρίζει το Ολοκαύ­τωμα των Εβραίων ή αρνείται τη σφαγή των Ποντίων για «προσβολή μνήμης νεκρών»; Φυσικά, μπορεί. Αλλού είναι το «κουμπί» του «αντιρατσιστικού». Οι μουσουλμανι­κές ζάπλουτες χώρες σιγά σιγά επιβάλουν τη θέλησή τους στην κοιμωμένη Δύση! 

Δηλαδή, τι θα μας πει το «αντιρατσιστι­κό;». Να μην τραγουδάμε πια στις παρέες τον «Αράπη» του Ζαμπέτα ή το «Χτυπά τα πόδια, τσίφτισσα, Τσιγγάνα τουρκογύφτισσα»; Τι θα λέμε; «Το ταμ-ταμ το χτυπάει ο "μπιπ»; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Στο κάτω κάτω, τι σημαίνει «αράπης» στα ελλη­νικά; Σημαίνει «ο κάτοικος της Αραβίας», είναι τριτόκλιτο (ο Άραψ/του Άραβος) και αναφέρεται σε όλα τα λεξικά! 

Για σκέψου να σε πάνε στο δικαστήριο επειδή τραγούδησες Ζαμπέτα! Ε, ρε, τι έχει να γίνει! θα λειτουργούν κρυφά κέντρα, όπου θα παίζονται «απαγορευ­μένα τραγούδια», όπως «θα πάω εκεί στην Αραπιά», «Αραπίνες μαύρες ερωτιάρες», «Βλέπω γύφτισσες κοπάδια», «Μου το΄πε μια Τσιγγάνα», «Ατσιγγάνο με φωνάζουν», «Τσιγγάνα, ρίξε τα χαρτιά», «Αραπάδες στο χαμάμ» και άλλα που θα εμπίπτουν στις δια­τάξεις του «αντιρατσιστικού»! 

Βρε, δεν είναι η Ελλάδα χώρα αποικιοκρατών που είχε τους αυτόχθονες σκλάβους ούτε οι Η Π Α που έφερναν τους σκλάβους καραβιές. Εκεί, οι πρώην σκλάβοι εκδικούνται σήμερα. Εμείς γιατί μπαίνουμε σ΄ αυτό το «τριπάκι»; 

Η ΑΚΙΣ 
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-22/08/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger