Αρχική » » ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ: «Αναπόφευκτη η μείωση του μερίσματος»

ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ: «Αναπόφευκτη η μείωση του μερίσματος»


0 υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Ιωάννης Λαμπρό­πουλος

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Μετοχικού Ταμεί­ου Στρατού, η μείωση του μερίσματος έτους 2014, που υπογράφεται από τον ΥΦΕΘΑ, Ιωάννη Λαμ­πρόπουλο, έγινε μετά από απόφαση του ΔΣ/ΜΤΣ (υπ' Αριθμ. 16/4/31-7-2014 Πρακτικό ΔΣ/ΜΤΣ). 

Μάλιστα, επί του Εισηγητικού Σημειώματος ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας προέβη στο παρα­κάτω σχόλιο, τονίζοντας πως στην παρούσα φάση είναι αναπόφευκτη η μείωση: ...

«Κύριο μέλημα του ΜΤΣ πρέπει να είναι ο μηδενισμός του υφιστάμενου ελλείμματος και η επίτευξη του στόχου από το έτος 2017 να είναι σε θέση να διανέμει στους δικαιούχους τα καθαρά έσοδα της προηγούμενης χρήσης, όπως προβλέπει η ισχύουσα νομοθεσία (ΑΝ 559/1937). Στην παρούσα φάση η μείωση του μερίσματος είναι αναπό­φευκτη, βάσει των περιορι­σμών που θέτει η νομοθεσία. Με την αναμενόμε­νη ψήφιση των προτεινόμενων διατάξεων από τη Βουλή, το Ταμείο να υποβάλλει εισήγηση για τη διόρθωση της τιμής μεριδίου τουλάχιστον στα επί­πεδα του έτους 2013 (τιμή μεριδίου 5,1999 ευρώ), καθόσον, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου, θα έχει αφενός τη δυνατό­τητα, αφετέρου θα είναι σε θέση να καλύψει και μέρος του ελλείμματος». 

Κ.Α. 
(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-14/08/2014) 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger