Αρχική » » Ξωτικό με κολάν

Ξωτικό με κολάν


Μιλάει αυτός που έριξε την Ελλάδα στα βράχια. 

Βρε, καλώς το το παιντί! Μίλησε και ο Γιώργος! Ενεφανίσθη ο τουρίστας, ειδικός επί των εθνικών καταστροφών, και απεφάνθη ότι... πρέπει να επανεξετάσει το ΠΑΣΟΚ τη συμπόρευση με τη Νέα Δημοκρατία! Δηλαδή το... 3,5% -διότι εκεί το κατάντησε το κραταιό Κίνημα του πατέρα του ο ολετήρας- να επανεξετάσει το αν θα μείνει συνδεδεμένο με τον αναπνευστήρα ή θα επιλέξει την ευθανασία! 

Γιατί, παρακαλώ, εξεμάνη ο Γιώργος; Επειδή, λέει, ο Μπαλτάκος «αποκάλυψε» παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη! Ποιος... το λέει αυτό; Το ξωτικό με το μαύρο κολάν, του οποίου ο γραμματέ­ας -ο γνωστός και ως «Κλουζό»- έβγαινε κάθε τόσο στην «πράσι­νη» ΕΡΤ και εκβίαζε τους δικαστές με το «πόθεν έσχες», ζητώ­ντας εμμέσως πλην σαφώς την υποταγή τους και καμάρωνε λέγοντας ότι «με δική μου παρέμβαση παραπέμφθηκε ο τάδε» και «αν δεν ήμουνα εγώ να παρέμβω τώρα ο τάδε θα ήταν ελεύθερος»! Μάλι­στα, αυτός μιλάει! Ο άνθρωπος που από τα βράχια του Καστελόριζου έριξε στα βράχια την ελληνική οικονομία, ο άνθρωπος που παρέδωσε την τύχη μας στον... Παπακωνσταντίνου, ο άνθρωπος που εκβίαζε την κυ­βέρνηση Καραμανλή με την εκλογή Προ­έδρου της Δημοκρατίας χρησιμοποιώντας με τον ευτελέστερο τρόπο το ανώτατο πολι­τειακό αξίωμα. Μιλάει ποιος; Ο άνθρωπος που γύριζε δώθε-κείθε με λεφτά του Δημοσίου και κατηγορούσε τους πολίτες της χώρας του σαν διεφθαρμένους και, τεμπέληδες. Ποιος μιλάει; Ο άνθρωπος που το έβαλε στα πόδια ως πρωθυπουργός και παρέδωσε έντρομος την εξουσία, όταν είχε ρίξει το σκάφος στην ξέρα και -ως καλός καπετάνιος- πήδηξε πρώτος στη σωσίβια σχεδία! 

Μαζί του μίλησε, απ΄ ό ,τι ακούσαμε, και ο… Πρωτόπαπας! Εκεί φτάσαμε τώρα, να μιλάνε και οι μπρασκοκοίληδες του κυβερνητικού, κρατικοδίαιτου και ευδαιμονικού συνδικαλισμού! Κάπου τα έχουμε μπερδέψει τα πράγματα, νομίζω. Όταν σε μια κατάσταση όπως η σημερινή, στην οποία μας έφερε το «πράσινο τσουνάμι», βγαίνουν και μιλούν οι ναύαρχοι και οι δίοποι του στόλου που εμβόλισε το εθνικό σκάφος, σίγουρα κάτι δεν πάει καλά! Είναι βέβαιο ότι η φορά των πραγμάτων οδηγεί σε εξελίξεις. Όποιες, όμως, και αν είναι αυτές, η «πράσινη καταιγίδα» χωράει πλέον σε ένα παιδικό κουβαδάκι για την παραλία. Όσο και αν υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ακό­μη στα «ονόματα» και τα «δαχτυλίδια», ο λαός έχει θέσει τον Γιώργο και την παρέα του στη θέση που τους ταιριάζει. Στο ράφι με εκείνους οι οποίοι έβλαψαν τη χώρα εκ προθέσεως, στο ράφι με εκείνους που έθε­σαν το προσωπικό τους συμφέρον υπερά­νω του συμφέροντος της πατρίδας και των πολιτών. 

H AKΙΣ 
(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-05/04/2014) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger