Αρχική » » Πάσχα χωρίς εορταστικές φιέστες στα στρατόπεδα

Πάσχα χωρίς εορταστικές φιέστες στα στρατόπεδα


Φωτογραφία από παλαιότερο εορτασμό της ημέρας του Πάσχα σε στρατόπεδο. 

ΤΕΛΟΣ στις φιέστες στα στρατό­πεδα την Κυριακή του Πάσχα, με τους υπουργούς, τους πολιτικούς και τους τοπικούς «παράγοντες» να συνωστίζονται πάνω από τα αρνιά και τα κόκκινα αβγά για να φωτο­γραφηθούν σκορπίζοντας βαρύ­γδουπες δηλώσεις, βάζει με σχε­τική διαταγή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος. 

Με το νέο καθεστώς οι περισ­σότεροι έφεδροι και αξιωματικοί θα γιορτάσουν τις άγιες μέρες στο... σπί­τι τους. Θα αποφευχθούν το πρελούδιο της προετοιμασίας που γινόταν έως τώρα στα στρατόπεδα και τα πασχα­λινά τραπέζια με τους αμέτρητους καλεσμένους που κόστιζαν ακριβά. 

0 υπουργός Εθνικής Άμυνας είχε δεχθεί και τις σχετικές εισηγήσεις των αρχηγών, ότι το ένστο­λο προσωπικό χρειάζεται ξεκού­ραση. 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-14/04/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger