Αρχική » » Με το όπλο παρά πόδα της 12 Απρ 2014

Με το όπλο παρά πόδα της 12 Απρ 2014


Νέο «ψαλίδι» 3% στους μι­σθούς των ΕΠΥ έφερε το μνημόνιο στην Κύπρο, σύμφωνα με ενημέρωση που έκανε ο Σύνδεσμος Υπαξιωματικών Κυ­πριακού Στρατού στους στρατιωτικούς. Η περικοπή αυτή, μάλιστα, δεν είναι η πρώτη που υφίστανται οι Κύπριοι, αφού, όπως θυμίζει ο Σ.Υ.Κ.Σ., «τα μέ­λη ΕΠΥ και εθελόντριες του ΣΥΚΣ θα πρέπει να υπολογίζουν από τον Απρίλιο του 2014 σε μηνιαία αποκοπή του μι­σθού τους κατά 3% που αντιστοιχεί στο ήμισυ της αποκοπής που είχαν στον μισθό Μαρτίου»...

Κ.Α. 

Με τον υφυπουργό Εργασίας, Βασίλη Κεγκέρογλου, συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Παγκρήτιας Ένωσης Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Αντικεί­μενο συζήτησης του κλάδου ήταν με­ταξύ άλλων η απόφαση του ΣτΕ που ανατρέπει τις μισθολογικές περικοπές, η αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας και οι επικείμενες κρίσεις στο Σώμα. 

Παπ. 

Με νίκες της 120 ΠΕΑ και της 115 ΠΜ συνεχίστηκαν οι αγώνες για το κύπελλο 5X5 και το κύπελλο της Πολεμικής Αεροπορίας. Στον αγώ­να κυπέλλου 5X5 μεταξύ των ομάδων της 120 Πτέρυγας Εκπαίδευσης Αέρος (120ΠΕΑ) και της 206 Πτέρυγας Αερο­πορικών Υποδομών (206 ΠΑΥ) νική­τρια αναδείχθηκε η ομάδα της 120 ΠΕΑ με σκορ 4-3. Επίσης, στον αγώνα μεταξύ των ομάδων της 112 Πτέρυγας Μάχης (112 ΠΜ) και της 115 Πτέρυ­γας Μάχης (115ΠΜ), στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ποδοσφαίρου της Πολεμι­κής Αεροπορίας για το έτος 2014, νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της 115 ΠΜ, με σκορ 5-2. 

Κ.Α. 

Στην Αθήνα πραγματοποιήθη­κε φέτος η ετήσια συνάντηση για την Αξιολόγηση της Μεικτής Ευρωπαϊκής Επιχείρησης «ΠΟΣΕΙΔΩΝ- θαλάσσια Σύνορα» έτους 2013 και τον προγραμματισμό της ομώνυμης επιχείρησης έτους 2014 με τη συμμετοχή εκπροσώ­πων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για τη Διαχείριση της Επιχειρησιακής Συ­νεργασίας στα Εξωτερικά Σύνορα των κρατών-μελών Ε.Ε. (FRONTEX). Σε αυτή συμμετέχουν στελέχη του Λιμε­νικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυ­νομίας, του υπουργείου Εξωτερικών, της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, καθώς και αρχών φύλαξης των συνό­ρων 20 Κ-Μ Ε.Ε. και ενιαίου χώρου Schengen. 

Παπ. 

(ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-12/04/2014) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger