Αρχική » » Με το όπλο παρά πόδα της 05 Απρ 2014

Με το όπλο παρά πόδα της 05 Απρ 2014


Προνομιακές παροχές υγείας για τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος ανακοίνωσε η Γενική Κλινική «Πειραϊ­κό Θεραπευτήριο Α.Ε.». Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ενώ­σεων Προσωπικού του Λ.Σ., η προσφο­ρά αυτή αποτελεί «αναγνώριση των προ­σπαθειών που καταβάλλουμε για να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις αντι­ξοότητες της εργασίας μας»....
Παπ. 

Με τελετή που πραγματοποι­ήθηκε στην 123 Πτέρυγα Τεχνικής Εκ­παίδευσης (123ΠΤΕ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας στο Τατόι, ολοκληρώ­θηκε το σχολείο της 1ης Εκπαιδευτικής Σειράς του Σχολείου Εκπαιδευτών Ασφαλούς Οδήγησης Μοτοσικλέτας έτους 2014 της Πολεμικής Αεροπορίας. Τα πτυχία στους έντεκα νέους εκπαι­δευτές που θα πραγματοποιήσουν, υπό την αιγίδα του ΚΕΑΠΕ, σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης μοτοσικλέτας σε στελέχη των Μονάδων της Πολεμικής Αεροπορίας επέδωσε ο διευθυντής της Διεύθυνσης Υγιεινής και Ασφάλειας του Κέντρου Ασφάλειας Πτήσεων και Εδά­φους (ΚΕΑΠΕ), σμήναρχος (ΜΑ) Δημή­τριος Μπόζνος. 
Κ.Α. 

Σωτήρια πτήση για ένα βρέφος μόλις 12 ωρών, που παρουσίασε ανα­πνευστικά προβλήματα, πραγματοποί­ησε ελικόπτερο Σινούκ του Στρατού Ξη­ράς. Το ελικόπτερο μετέφερε το βρέφος και τη συνοδό παιδίατρο του από την Κω στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ηρακλείου ύστερα από αίτημα του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) σε μία πτήση που κράτησε κάτι περισσότερο από μία ώρα και απέδειξε για άλλη μια φορά πως οι Ε.Δ είναι πάν­τα στο πλευρό του πολίτη. 
Κ.Α. 

Ο αντι­στράτηγος ε.α. Γιάννης Κρασσάς και άμισθος συ­νεργάτης του «ΜΑΡΣ» (επιμε­λείται τη στήλη Ιστορικές Αναδρο­μές) απεφάσισε να δοκιμαστεί και στον στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών, ως υπο­ψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Ο Γιάννης Κρασ­σάς, πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων της Σ.Σ.Ε. της Τάξεως 1978 και νυν διευθύνων σύμβουλος της ΕΑΑΣ, είναι βέβαιο ότι έχει πολλά να προσφέρει και στην τοπική αυτοδιοίκη­ση. Καλή επιτυχία. 
Χ.Α.Κ. 

(ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ-05/4/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger