Αρχική » » ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΚΥΡΙΕ;

ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΚΥΡΙΕ;


Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ για τέταρτη φορά (από τον Ιούνιο τον 2012, που ανέλαβε το πηδά­λιο της χώρας) προσπαθεί να αναστρέψει το αρνητικό κλίμα με πυροτεχνήματα, πα­νηγυρίζοντας για το «τέλος της λιτότητας» που έρχεται μαζί με την... ανάπτυξη! Με μη διαχειρίσιμο χρέος στο 175% του ΑΕΠ, με 3.000.000 ανέργους, με χιλιάδες λουκέτα μι­κρομεσαίων επιχειρήσεων, με το 18% των Ελλήνων να μην έχει χρήματα για να αγο­ράσει ούτε τα... στοιχειώδη της διατροφής του, με 4.000 (τουλάχιστον!!!) αυτοκτονίες από το 2010 και μετά, δεν μπορεί κανείς να χτυπάει χαρμόσυνες καμπάνες. Μόνο να πενθεί για όσα υπέστησαν η πατρίδα και οι μη προνομιούχοι, που δεν πήραν μίζες-μαμούθ για υποβρύχια και πυραύλους και δεν έβαλαν τα χέρια τους στο μέλι για να εξα­σφαλίσουν τα στερνά τους με καταθέσεις εκατομμυρίων στην Ελβετία. 

Ανακοινώθηκε (με... σαμπάνιες) στις αρχές της εβδομάδας που πέρασε ότι θα δι­ανεμηθεί «κοινωνικό μέρισμα» 17,8% επί του «πρωτογενούς πλεονάσματος» σε χα­μηλόμισθους στρατιωτικούς και άλλες ευ­παθείς ομάδες με εισοδηματικά κριτήρια (ενώ ο πρωθυπουργός προ μηνός είχε δε­σμευθεί για το 70%, λέγοντας ότι δεν υπάρ­χει περίπτωση να κάνει πίσω). Το... έπος του εφάπαξ πεντακοσάρικου σε πλήρη εξέλιξη! 

Εννοείται ότι, αν (σε ορίζοντα δύο μη­νών) δεν υπήρχαν στην ατζέντα οι ευρωε­κλογές, τίποτε από όλα αυτά τα... πανηγυ­ρικά δεν θα συνέβαινε! Η κοινωνία καταρ­ρέει -κάθε μέρα και περισσότερο- από την υπερφορολόγηση και τα χαράτσια, και οι οφειλές των ιδιωτών προς το αμαρτωλό Δημόσιο αγγίζουν τα 63 δισ. ευρώ. Αν δεν βρεθούν (επειγόντως όμως!!!) τρόποι και για την επιβίωση της μεσαίας τάξης που διέλυσαν οι νεοφιλελεύθερες συνταγές της καταστροφής, θα διοργανώνονται ανά τε­τράμηνο φιέστες για το «τέλος της κρίσης», όπου, κατά την αποχώρηση των εξαθλιω­μένων, θα προσφέρονται καφές, παξιμάδι και κονιάκ! Την ώρα που ηχεία στη διαπα­σών θα «φωνάζουν» συνθήματα του στιλ «Το κράτος τα κατάφερε, ο άμαχος πληθυ­σμός απεβίωσε...» 

Χ. 
(ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-23/03/2014-220 VOLT)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger