Αρχική » » Το τέλος των ψευδαισθήσεων

Το τέλος των ψευδαισθήσεων


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΤΡΑΓΚΑ 

Η χώρα εισήλθε σε μακρά περίοδο κατοχής και αέναου χρέους. Μετά την ταπείνωση, την απέραντη φτωχοποίηση στα οικονομικά κρεματόρια της Μέρκελ, έρχονται οι εθνικές υποχωρήσεις στο Κυπριακό, στο Μακεδονικό, στο Αιγαίο και στη Θράκη… 

Είναι το τέλος των ψευδαισθήσεων που είχαμε όλοι μας. Είναι το τέλος των αμφιβολιών που τρέφαμε... όλοι μας, πιστεύοντας άθλιους επίορκους που εμπιστευθήκαμε. Βγάλαμε τα μάτια μας μόνοι μας. Τώρα κλαίμε ως άλλοι Οιδίποδες, το ίδιο «τυφλοί» όπως προηγουμένως. Αυτό που έρχεται είναι και δικό μας έγκλημα-δημιούργημα, αφού προτιμήσαμε τη σιωπή, την ανοχή και τον ωχαδελφισμό από την ατομική και μαζική αντίδραση που επιβάλλεται από τις περιστάσεις, τη μαύρη κατοχή και το ακροτελεύτιο άρθρο του πολυβιασμένου Συντάγματος. Όταν ανέχεσαι να κυκλοφορούν ανάμεσά σου ελεύθεροι οι Σημίτηδες, οι Παπανδρέου και όσοι άλλοι εθνοκτόνοι με τις πράξεις τους οδήγησαν στην εθνι­κή καταστροφή, είσαι άξιος της μοίρας σου. Πολύ περισσό­τερο όταν βλέπεις να φτιάχνουν ακόμα και σήμερα τις «Ελιές», τα «Ποτάμια», και όλα εκείνα που στήνονται για να διαιωνίσουν την παρουσία των ξένων και τον πλούτο των ντόπιων. 

Έτσι, για να πας στη Θεσσαλονίκη περνάς από δέκα και βάλε διόδια, σαν να μην είναι ο τόπος σου, σαν να μην είναι η γη σου. Για να έχεις ρεύμα στο σπίτι πρέπει να πληρώνεις χαράτσι, και για να έχεις την υγειά σου πρέπει να έχεις, πρώτα από όλα λεφτά και μετά καλή τύχη. Κι όλα αυτά, γιατί ακόμη έχεις την άποψη ότι κάτι θα γίνει, ότι από μέρα σε μέ­ρα κάτι θα αλλάξει. Πάλι θα βρεθεί ο «καταλληλότερος», σύμφωνα με τα δελτία ειδήσεων και τις κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις. 

Η Ελλάδα προδόθηκε με χίλιους διαφορετικούς τρόπους από πολιτικούς-πιόνια ξένων, από πράκτορες, έμπιστους συμβούλους των πρωθυπουργών μας και από την υπερβουλιμία των προυχόντων που προτίμησαν τα δισεκατομμύρια στην τσέπη τους από την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα του έθνους. 

Η χώρα εισήλθε σε μακρά περίοδο κατοχής και αέναου χρέους. Μετά την ταπείνωση, την απέραντη φτωχοποίηση στα οικονομικά κρεματόρια της Μέρκελ, έρ­χονται οι εθνικές υποχωρήσεις στο Κυπριακό, στο Μακεδονικό, στο Αιγαίο και στη Θράκη. 

Θα ρευστοποιήσουν και θα πάρουν ένα μεγάλο μέρος των περιουσιών μας, αλλά, μαζί, θα μοιραστούν πλέον τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του έθνους και θα προωθή­σουν τα σχέδια για τον εδαφικό διαμελισμό και την εθνική συρρίκνωσή μας. 

Έχω την αίσθηση ότι η αποκλειστική συνέντευξη στο CRASH του Τουρκοκύπρι­ου ηγέτη Ντερβίς Έρογλου διαλύει τις φρούδες ελπίδες όσων πιστεύουν ότι θα εί­ναι βελτιωμένο και υπέρ των ελληνοκυπριακών θέσεων το Κόφι Ανάν II. 

«Ο τουρκικός στρατός», λέει ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, «δεν είναι στρατός κατοχής και θα παραμείνει στην Κύπρο ως δυναμική και πραγματική εγγύηση της Τουρκίας, γεγονός που είναι αδιαπραγμάτευτο για εμάς». 

Επίσης, ο Ντερβίς Έρογλου δίνει σαφέστατο στίγμα στη συνέντευξή του ότι «το φυσικό αέριο δεν ανήκει μόνο στην ελληνοκυπριακή πλευρά, γιατί τότε, όπως έχει δηλώσει και ο Νταβούτογλου, ίσως δεν πρέπει να μιλάμε για συνεταιρικό κράτος, αλλά για άλλα πράγματα». Όσα λέει ο Τουρκοκύπριος πολιτικός αποδεικνύουν ότι η λύση που προωθεί ο αμερικανικός παράγοντας μάλλον θα είναι λύση μεγάλων εθνικών υποχωρήσεων για την Ελλάδα. 

Το ερώτημα είναι, μαζί με τον κ. Αναστασιάδη, θα πει ΝΑΙ ο κ. Σαμαράς και ο κ. Τσίπρας, που πιθανότατα θα ηγηθεί μιας νέας κυβέρνησης ή συγκυβέρνησης; 

Όπως έχω αναφέρει χίλιες φορές, σε όλες τις εκπομπές και τα άρθρα μου, το Μνη­μόνιο είναι αποτέλεσμα μιας μεγάλης προδοσίας-συνωμοσίας, που δεν προήλθε μόνο από την υπερβουλιμία των πολιτικών οικογενειών και των βαρόνων των Αθηνών. Υπήρξαν και ενσυνείδητες πράξεις πολι­τικών υπέρ των ξένων δυνάμεων. Υπήρξε αυτό που λέμε «καθαρή προδοσία» από πιόνια και πράκτορες που έδρασαν μέσα στο Μαξίμου, το ΥΠ.ΕΞ και άλλα κέντρα της διοίκησης. Όσα αποκαλύπτουμε σήμερα για τον 'Αλεξ Ρόντο, τον Άρη Καρατζά, τις σχέσεις τους με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά, τον ρόλο τους στα σκοτεινά διπλωματι­κά παρασκήνια, στην ενδεχόμενη και πολύ πιθανή ανάμειξή τους με το σχέδιο Πυθία I, αποκαλύπτουν ότι η χώρα, κυρίως επί των ημερών του Παπανδρέου, αλλά και σε όλες τις περιό­δους πριν και μετά, ήταν έρμαιο στα χέρια σκοτεινών αν­θρώπων που δρούσαν μέσα στο Μαξίμου και στο ΥΠ.ΕΞ με τις ευλογίες όλων των πρωθυπουργών. 

Ιδιαίτερα ο ρόλος του Ρόντου και τα σκοτεινά παιχνίδια του σε μια σειρά εθνικών θεμάτων, όπως και η διανομή των μυστι­κών κονδυλίων και των χρημάτων προς τις ΜΚΟ, είναι επιτα­κτική ανάγκη να διερευνηθούν και αυτό γίνεται αφού μα­θαίνουμε ότι «άνοιξαν» και οι τηλεφωνικές συνομιλίες του από τις δικαστικές αρχές. 

Ο απόφοιτος της Οξφόρδης, Ρόντος, όπως και ο άλλος πολιτικός σύμβουλος του Σαμαρά, ο Άρης Καρατζάς, με τις στενές σχέσεις με το περιβάλλον Παπανδρέου και τις επαφές με το Ισραήλ, ερευνώνται επισταμένως από τις ανακρι­τικές αρχές. 

Οι σημερινές αποκαλύψεις του CRASH για τον ρόλο τους θα έχουν συνέχεια... 

Πιστεύω ότι συγκεντρώσαμε και στο τεύχος αυτό εκρηκτική-αποκαλυπτική ύλη για την ενημέρωσή σας. 

Διαβάστε με προσοχή την αποκλειστική συνέντευξη που μας έδωσε ο σύμβου­λος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών και πρόεδρος του Ινστιτούτου Οικο­νομικών Ερευνών του Μονάχου, Χανς Βέρνερ Ζιν, για το πώς κερδίζουν δισεκα­τομμύρια οι τράπεζες και η χώρα του από... τα πακέτα διάσωσης που δίνουν στους Ευρωπαίους εταίρους. 

Διαβάστε ακόμη, όλο το παρασκήνιο της σύλληψης των τεσσάρων Τούρκων τρομο­κρατών που πιάστηκαν ύστερα από απαίτηση της Άγκυρας με αντάλλαγμα τον Άγγελο Φιλιππίδη. Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που «μυρίζει» πολύ Οτσαλάν! 

Οι συνεντεύξεις που πήραμε... φωτιά. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος φωνάζει από τον Κορυδαλλό: «Εγώ είμαι ο αρχηγός! Όταν ελέγξουμε τα πράγματα, θα τους βάλω όλους φυλακή». Ο Ιταλός φιλόσοφος Πάολο Φλόρες ντ' Αρκάις μιλά για το ευρωπαϊκό «φαινόμενο Τσίπρα». Ο ακαδημαϊκός Κωνσταντίνος Δεσποτόπουλος για την απογύμνωση της ιστορίας μας από τα ηθικά της τρόπαια. Ο Γερμανός δημοσιογράφος Πολ Ροντσχάιμερ για όσα ζει αυτή την εποχή στο Κίεβο, ακολουθώντας παντού τη νέα ου­κρανική ηγεσία. Ο Αμερικανός οικονομολόγος Μαρκ Γουάισμπροτ για τα παιχνίδια του ΔΝΤ. Ο Μάκης Γιακουμάτος για την εκδίκηση που θέλει να πάρει. Η Σοφία Σακο­ράφα για την κοινοβουλευτική ολιγαρχία. Ο Θοδωρής Καρυπίδης για το πώς τον «έκοψε» ο ΣΥΡΙΖΑ με εντολή από τις ΗΠΑ. Ο έξοχος Δημήτρης Πουλικάκος για το πώς πρέπει να πληρώσουμε τους δανειστές σε... χασίς. Ο Στέλιος Συρμόγλου για τον κολλητό του, Αντώνη Σαμαρά, και άλλους. 

Ελπίζω να απολαύσετε το CRASH Μαρτίου! 

ΥΓ: Έχετε πάρει χαμπάρι ότι το σάιτ του περιοδικού, το crashonline.gr είναι το πιο ενημερωμένο σάιτ που «κυκλοφορεί» στην περιοχή μας; Και καθημερινά βελτιώνεται. Μέσα σε λίγες ημέρες, ξεπέρασαν τις 150.000 οι επισκέψεις! 

(CRASH-07/03/2014) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger