Αρχική » » Συγκέντρωση αποστράτων στην Ευελπίδων για το ΜΤΝ

Συγκέντρωση αποστράτων στην Ευελπίδων για το ΜΤΝ


Σε συγκέντρωση έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων καλούν απόστρατοι την Πέ­μπτη 20 Μαρτίου. Εκείνη την ημέρα είναι προ­γραμματισμένη η εκδίκαση της αγωγής του MΤΝ κατά της Τράπεζας της Ελλάδας για το PSI. 

Υπάρ­χει ένα ερώτημα αν θα γίνει η δίκη λόγω απεργίας δικαστικών γραμματέων αλλά μέχρι στιγμής η... πρόσκλη­ση σε συγκέντρωση ισχύει και έχει και υπογραφές. Όπως σημειώνουν και οι ίδιοι στο Πρωτοδικείο Αθηνών (πρώ­ην Σχ. Ευελπίδων) διεξάγεται η δίκη για την αγωγή του ΜΤΝ κατά της ΤτΕ, για το PSI, που εξανέμισε κατ' αρχήν, 76 εκατομμύρια από το ΜΤΝ, 56 περίπου εκατομμύρια από το ΜΤΣ και 52 περίπου εκατομμύρια από το ΜΤΑ! 

«Η δίκη αυτή δεν αφορά μόνο στα στελέχη του ΠΝ, αλλά έχει ιδιαίτερη σημασία και για τα τρία Μετοχικά μας Ταμεία. Επειδή δεν υπάρχει καμία οργανωμένη κίνηση από κάποιο φορέα, αναλαμβάνου­με την πρωτοβουλία να καλέσουμε όλα τα εν ενεργεία και αποστρα­τεία στελέχη στις 08.45 απέναντι από την κεντρική είσοδο των Δικαστηρίων...» 

(ΑΚΡΟΠΟΛΗ-18/03/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger