Αρχική » » ΔEΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ της 19 Φεβ 2014

ΔEΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ της 19 Φεβ 2014


 Αποφασισμένοι να καταστρέψουν μια και καλή το δεύτερο Ελληνικό κράτος και στη θέση του να οικοδομήσουν ένα κράτος-μαριονέτα, δορυφόρο της Τουρκίας, είναι οι Αμερικάνοι και μαζί με αυτούς και οι εγχώριοι υπάλληλοι τους. Επανέρχομαι στο θέμα αυτό, αν και το σχολίασα και την προηγουμένη εβδομάδα, μιας και είναι τόσο κρίσιμο για τον Ελληνισμό. 

 Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως βρισκόμα­στε μπροστά σε μια μεγάλη εθνική καταστροφή, μπροστά σε μια... νέα χαμένη πατρίδα. Απλά αυτή τη φορά δεν θα είναι τόσο βίαιος ο εκπατρισμός όπως το 1922, αλλά πιο σταδιακός. Όπως και να έχει, αν τα σχέδια αυτά πραγματοποιηθούν σε είκοσι χρόνια από τώρα θα μιλάμε για ένα τουρκικό νησί με μια ελληνική μειοψηφία. 

 Τι θα εμποδίσει τους Τούρκους, οι οποίοι θα έχουν μια δυσανάλογα μεγάλη σε σχέση με τον πληθυσμό τους, εκτελεστική εξουσία, να πλημμυ­ρίσουν το νησί με εποίκους, δήθεν συγγενείς των ήδη υπαρχόντων εκεί Τούρκων και σε πολύ λίγα χρόνια να έχει μεταβληθεί δραματικά η πληθυσμι­ακή σύνθεση της Κύπρου; 

 Τι θα εμποδίσει τους Τούρκους αξιωματούχους μιας ομοσπονδιακής κυπριακής κυβέρνησης να δίνουν πλήρη αναφορά για τα εσωτερικά και για τα αμυντικά θέματα του κράτους-παρωδία στους ομοεθνείς τους από την απέναντι πλευρά της θάλασσας; Επίσης πώς θα μπορέσει να δια­σφαλιστεί πως σε μια πιθανή αμυντική συνερ­γασία του νέου κράτους με την Ελλάδα δεν θα διαρρεύσουν τα πάντα στους Τούρκους; 

 Θα δημιουργηθεί ένα κράτος με μηδενική βαρύτητα στην διεθνή σκηνή, μιας και για να ασκήσει εξωτερική πολιτική θα πρέπει να συμφωνούν και οι δύο «κοινότητες» όπως τις λένε τώρα, πράγμα βέβαια που είναι μάλλον απίθανο, δεδομένου πως π Ελλάδα και η Τουρκία έχουν αντίθετα συμφέροντα, πράγμα που θα επηρεάζει και τις «κοινότητες». 

 Θα δημιουργηθεί ένα κράτος-ανακωχή, μιας και αυτού του τύπου οι λύσεις δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να μεταθέτουν την επίλυση των διαφορών στο μέλλον, όταν ίσως δεν θα ενδιαφέρονται τόσο οι Μεγάλες Δυνάμεις για την περιοχή ή όταν θα επιθυμούν να ξεκαθαρίσει μια και καλή το τοπίο. Όπως και να έχει, τέτοιου είδους κράτη έχουν εξαρχής μέσα τους το σπέρμα της διάλυσης. 

 Απλώς να θυμίσουμε, πως όσοι θεωρήθηκαν υπεύθυνοι για την Μικρασιατική Καταστροφή, είχαν το τέλος που τους άξιζε, στην δίκη των Έξι. Καλά θα κάνει τόσο ο Σαμαράς, όσο και ο Αναστασιάδης να την θυμούνται αυτή τη δίκη γιατί πιθανότητα θα μοιάζει πολύ και με την δική τους. Ειδικά η κατάληξη. 

 Την ίδια στιγμή που οι προδότες Σαμαράς και Αναστασιάδης ξεπουλούν τα πάντα, οι Τούρ­κοι δείχνουν πως γίνεται σωστά η εξωτερική πολιτική και στέλνουν στρατό μετά από αίτηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία. Η Ελλάδα, αν και έχει θεωρητικά την αρχηγία της αποστολής, επέλεξε να μην στείλει. 

 Δεν θα κατακρίνω αυτή την επιλογή, όμως όταν αποφασίζει να μένεις εκτός, θα πρέπει να έχεις εξασφαλίσει πως θα κερδίσεις αλλιώς τα διπλωματικά οφέλη που θα είχε η συμμετοχή σου. Δυστυχώς, η χώρα μας έχει πέσει σε νάρκη εδώ και πέντε χρόνια σχεδόν και δεν φαίνεται να ξυπνάει σύντομα. 

 Τέλος, μια καλή απόφαση του Ανωτάτου Αεροπορικού Συμβουλίου του ΓΕΑ. Αποφάσισαν να προχωρήσουν μέσα στο χρόνο στην προμήθεια δώδεκα αεροσκαφών βασικής εκπαίδευσης με option για άλλα τέσσερα, προκείμενου να αντικαταστήσουν το Τ-41. Καλή είδηση, αλλά φυσικά τα προβλήματα της Πολεμικής Αεροπορίας δεν θα λυθούν έτσι. 

SNIPER
(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ-19/02/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger