Αρχική » » Κορόιδα χολιγουντιανοί!

Κορόιδα χολιγουντιανοί!


Η φωτό έχει ξανατιμηθεί στη στήλη, αλλά είναι αγαπημένη.
Φουκαριάρηδες αστέρες του αμερικανικού σινεμά. Πόσα κασκαντεριλίκια θα είχατε γλιτώσει, αν... σώζατε την Ελλάδα. 

Από τον Παναγιώτη Λιάκο 

Το περιοδικό «Forbes». κατά παράδοση, πριν από την απονομή των βραβείων Όσκαρ δημοσιεύει έναν κατάλογο με τους φίλους του Κερδώου Ειρμού, ήτοι του παρά. Εκεί βλέπουν το ονοματάκι τους όσοι πρωταγωνιστές της έβδο­μης τέχνης παίρνουν τα περισσότερα χρήματα (όχι για διαφημίσεις και καμπάνιες, αλλά ως αμοιβή για τους ρό­λους που υποδύονται στις ταινίες). 

Πρώτος και πλουσιότερος είναι ο μικρός το δέμας Τομ Κρουζ, με 75.000.000 καταπράσινα δολάρια... (δη­λωμένα στην ετήσια φορολογική δήλωσή του). Δεύτερος, ο θαλασσοπνιγμένος του κινηματογραφικού «Τιτα­νικού» (όχι αυτού του ΓΑΠ και του Βαγγέλη) Λεονάρντο ντι Κύπριο με 35.000.000 και ακολουθούν κι άλλοι καταφερτζήδες περί τα οικονομικά. 

Ωστόσο, η κοινή ελληνική πείρα δείχνει ότι μάλλον φτηνά χρεώνουν τα καουμποϊλίκια οι διαπρεπείς ηθοποιοί. Θα μπορούσαν απλά να γίνουν πασοκτζήδες δίπλα στον Αντρέα, στον Σημίτη, στον ΓΑΠ -και τώρα στον Βενιζέλο- και να βγάλουν τα διπλάσια, άκοπα και χωρίς το άγχος των γυρισμάτων. Αν δεν τους έκα­νε η πασοκάρα, θα μπορούσαν ευκό­λως να αναμειχθούν με οποιονδήπο­τε σχηματισμό της μεταπολιτευτικής ψηφοθηρικής σκηνής. Πάλι σε… σκη­νή θα βρίσκονταν, αλλά λίαν πιο προσοδοφόρα. 

Σάντα Μπάρμπαρα 

Πάρτε για παράδειγμα τον Κάντα. Ουδείς «αμύητος» τον γνώριζε, δεν έχει παίξει στο «Όσα παίρνει ο άνεμος» (μόνο στο «Όσα παίρνει ο Ακης») και είχε μαζέψει σιρμαγιά για να ταΐσει ολόκληρη την Καλλι­θέα - μαζί με Νέα Σμύρνη και Μο­σχάτο. Δεν απενεργοποιούσε βόμβες σαν τον Τομ Κρουζ στις «Επικίνδυνες αποστολές». 

Μια τζίφρα έβαζε για να τις πα­ραγγείλουμε. Ούτε φούνταρε στα κρύα τα νερά σαν τον Λεονάρντο ντι Κάπριο. Υποβρύχια κανόνιζε να αγο­ράζει η πατρίς, τεθωρακισμένα, ελι­κόπτερα, οχήματα μεταφοράς προσωπικού, πυραυλάκια κι άλλα χρειαζούμενα για να συντρίβουμε τους Τούρκους (όπως έκανε ο μέγιστος Σημίτης στα Ίμια). 

Παρομοίως και οι άλλες μουτσούνες, τις οποίες αντικρίζουμε έκπληκτα όταν επιστρέφουν στο κρά­τος δυο τρεις χούφτες δηνάρια από τους θησαυρούς του Σολομώντα που έχουν τσουρνέψει κατά καιρούς. 

Καιρός είναι να κάνουμε μια ορ­γανωμένη καμπάνια στο Σάντα Μπάρμπαρα Καλιφόρνια, που να λέ­ει ότι, αν είσαι καλά δικτυωμένος με τα κόμματα στην Ελλάδα, πιο πολλά βγάζεις στο Αγκιά Μπαρμπάρα Ατ­τικα. Κρίμα κι άδικο είναι να ταλαιπωρούνται τόσοι λεβέντες νέοι για με­ρικά εκατομμύρια ψωροδολάρια. Με το ευρώ καλύτερα! 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-03/2/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger