Αρχική » » Η σημαία της Ρω που συγκίνησε τον Αβραμόπουλο

Η σημαία της Ρω που συγκίνησε τον Αβραμόπουλο


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλος επισκέφτηκε τις μονάδες στα ακριτικά νησιά του συμπλέγματος Μεγίστης. 

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ δώρο για το 2014 επι­φύλασσε ο διοικητής της Διοίκησης Αμύνης Νήσου (ΔΑΝ) στο Καστελόρι­ζο στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλο. O Τχης (ΠΒ) Δημήτρης Γκρινιάρης γνώριζε ότι συγκινήθη­κε με το δώρο που έκαναν οι πυροβολικάριοι στον υπουργό ανήμερα της αγί­ας Βαρβάρας, γνωρίζει πόσο αγαπά το νησιωτικό σύμπλεγμα της Μεγίστης και τους κατοίκους του κι έκανε κίνη­ση ρουά ματ. 

«Με την ευκαιρία της σημερινής σας παρουσίας, να σας επιδώ­σω την ανεμοδαρμένη σημαία της... βρα­χονησίδας Ρω, η οποία αντικαθίσταται πριν φθαρεί εντελώς. Θέλω να σας δι­αβεβαιώσω ότι δεν θα υποστείλουμε τις ελληνικές σημαίες από το σύμπλεγμα της Μεγίστης» είπε ο διοικητής της ΔΑΝ παραδίδοντας τη θήκη με τη ση­μαία. 0 κ. Αβραμόπουλος δεν έκρυψε την έκπληξη και τον θαυμασμό του για την κίνηση αυτή. «Είμαι σίγουρος ότι δεν θα υποστείλετε τη σημαία» απάντη­σε στον ταγματάρχη και τον συνεχάρη. Το σίγουρο είναι ότι ο υπουργός Εθνι­κής Άμυνας ενθουσιάστηκε με το δώ­ρο και δεν το έκρυψε, αφού μίλησε για ανεκτίμητη κίνηση. 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-08/01/2014)





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger