Αρχική » » ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ της 15 Ιαν 2014

ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ της 15 Ιαν 2014


 Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με την αξιοπρέπεια του Έθνους μας. Σίγουρα, δεν μπορεί ο κάθε τυχαίος που επειδή έκανε αυτή την περίο­δο μεγαλύτερες υποκύψεις από τους υπόλοιπους υπαλλήλους διορίστηκε πρωθυπουργός του κράτους, να θεωρεί πως το αν θα απαντήσουμε στις ξεκάθαρες διεκδικήσει της Τουρκίας είναι δικιά του επιλογή 

 Ειδικά ένας άνθρωπος που είναι αμφίβολη η διανοητική του κατάσταση και κατά τη γνώμη μου θα... έπρεπε να εξεταστεί από ψυχιάτρους για να δούμε αν είναι ακόμα σε θέση να ασκεί καθήκο­ντα πρωθυπουργού. Δεν μπορώ παρά να λυπηθώ για το γεγονός πως ένας ακόμα συνάνθρωπός μας πιθανόν να έχασε τα λογικά του λόγω της κρίσης αλλά, αν ισχύει αυτό μάλλον θα πρέπει να παρα­δώσει τη θέση του 

 Το περιστατικό στη Λαδοξέρα, που ουσιαστι­κά ακόμα δεν έχει λήξει την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι ποιοτικά αναβαθμι­σμένο σε σχέση με τις συνηθισμένες προκλήσεις των Τούρκων. Ένα περιστατικό που μέχρι στιγμής θυμίζει πάρα πολύ το επεισόδιο των Ιμίων (αν θυμηθεί κανείς την αρχή του, ένα μήνα σχεδόν πριν την κορύφωση του είναι σχεδόν ίδια με το τωρινό.) 

 Επιπλέον, αν κάποιος προσθέσει στην εξίσω­ση την υποβαθμισμένη μαχητική ικανότητα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων λόγω κρίσης, την πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα λόγω της ανικανότητας της κυβέρνησης και τις εντονότατες πολιτικές συγκρούσεις στην Τουρκία εύκολα καταλήγει στο συμπέρασμα πως οι συνθήκες είναι ιδανικές για ένα πολύ θερμό επεισόδιο, ίσως και για κάτι παραπάνω. 

 Όμως, όταν σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Λιμενικών Θράκης Σάκη Ζησίδη, η κυβέρνηση δίνει εντολή στο Λιμενικό Σώμα να αποχωρήσει από την περιοχή για να μην προκαλέσει τους Τούρκους τότε εύκολα καταλα­βαίνουμε πως η κυβέρνηση είναι πρόθυμη να θυσιάσει τα πάντα μόνο και μόνο για να παραμείνει στη θέση της. 

 Συνεχείς υπερπτήσεις πάνω από ελληνικά νησιά, ο τουρκικός στόλος να αλωνίζει στο Αιγαίο και να δεσμεύει το μισό για δήθεν ασκήσεις και η Ελλάδα να υποχωρεί από παντού. Κατανοητό είναι πως η πολιτική και οι διεθνείς σχέσεις κρύβουν παγίδες, αλλά η υποχωρητικότητα και ο κατευνασμός ποτέ δεν έφεραν τα σωστά απο­τελέσματα. 

 Τι άλλο μπορεί κανείς όμως να περιμένει από την κυβέρνηση αυτή. Πανικοβλημένοι και μικροί, βλέπουν το τέλος τους και αδυνατούν να το δεχτούν έστω και αυτή την τελευταία στιγμή τους με αξιοπρέπεια. Δεν μπορούν να δεχτούν πως πολιτικά είναι νεκροί μιας και είναι μισητοί στον Λαό. 

 Έτσι, επιλέγουν να αντιδρούν σπασμωδικά, κάνοντας κινήσεις απελπισμένες, κινήσεις που φανερώνουν πέρα από κάθε αμφιβολία τον πανι­κό και την απελπισία τους. Τελευταίες σε αυτή την μεγάλη σειρά ανόητων κινήσεων, οι προφυλακί­σεις τριών ακόμα Συναγωνιστών μας του Γερμενή του Ηλιόπουλου και του Μπούκουρα. 

 Κατηγορητήριο - μυθιστόρημα, εισαγγελείς που κάποιος κακοπροαίρετος θα τους έλεγε καρικατούρες, αμήχανοι αστυνομικοί και εκτελεστική εξουσία που αντιδρά ζαλισμένη από τον πανικό της ή από τα ψυχοφάρμακα -αν δώσει κανείς βάση σε ανυπόστατες και κακεντρεχείς φήμες. 

 Καλύτερα για αυτούς να τα παρατήσουν όλα και να φύγουν. Έστω και μετά από όσα έχουν κάνει, αν αποχωρήσουν τώρα θα έχουν τουλά­χιστον μια σωστή ενέργεια στο ενεργητικό τους. Καταστρέφουν τη χώρα αλλά δεν θα τους περά­σει. Ας θυμούνται επίσης καλά πως σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τις πάρα πολλές παρανομίες που έχουν κάνει και τότε δεν θα χρει­άζονται πιέσεις στη δικαιοσύνη. 

SNIPER
(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-15/7/2014) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger