Αρχική » » ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ της 08 Ιαν 2014

ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ της 08 Ιαν 2014


 Σε μια κίνηση με έντονη σημασία προχώρησε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Αβραμόπουλος την ημέρα των Θεοφανείων. Έτσι, συνοδευόμενος και από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, αποφάσισε να παραστεί στον Αγιασμό των υδάτων στο Καστελόριζο και στην συνέχεια να καταθέσει και στεφάνι στο μνη­μείο της Δέσποινας Αχλαδιώτη, της γνωστής ως «η Κυρά της Ρω». 

 Μακάρι Βέβαια η πολιτική ηγεσία τόσο του υπουργείου Άμυνας, όσο και στο σύνολο της να έκανε και κάτι... παραπάνω από απλές κινήσεις συμβολισμού, μιας και τα πράγματα και αυτό το έτος δεν φαίνονται να είναι καλά. Όσο και να μην μας αρέσει, η πολιτικά κρίση στην Τουρκία είναι πολύ πιθανό να έχει και συνέπεια στις διμερείς σχέσεις και ένα πολύ θερμό επεισόδιο δεν πρέπει να αποκλείεται. 

 Κανείς δεν μπορεί φυσικά να προβλέψει με σιγουριά το μέλλον, αλλά η σύγκρουση μεταξύ των διαφόρων κέντρων εξουσίας στην γειτονική χώρα δείχνει να επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα και όλο τα σενάρια είναι πιθανά. Ειδικά αν βάλει κανείς στην εξίσωση και την φθορά των ελληνι­κών Ενόπλων Δυνάμεων εξαιτίας του μνημονίου, εύκολο καταλήγει στο συμπέρασμα πως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για το χειρότερο. 

 Πάντως εδώ έχουμε και εμείς τα δικά μας. Το να ισχυριστεί κάποιος πως υπάρχει πολιτική σταθερότητα στη χώρα μας είναι ίσως το πιο σύντομο ανέκδοτο και κανείς δεν πιστεύει πως η σημερινό κυβέρνηση θα είναι η ίδια που θα βγάλει και την χρονιά, όσο και αν ορισμένοι προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο. 

 Τη σταθερότητα του πολιτικού συστήματος σίγουρα δεν την ενισχύουν οι αποκαλύψεις για διαφθορά που τώρα τελευταία έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας. Ο χρόνος και ο τρόπος που γίνονται αυτές οι αποκαλύψεις δεν είναι τυχαίος και σίγουρα η κυβέρνηση πιστεύει πως μπορεί να τις χρησιμοποιήσει προς όφελος της. 

 θα προσπαθήσουν να παρουσιαστούν ως πολέμιοι της διαφθοράς και θα ισχυριστούν πως επί των ημερών τους ξεσκεπάστηκαν τόσα σκάν­δαλα. Φυσικά, τίποτα δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την πραγματικότητα Βγάζουν στον «αέρα» ελάχιστες καταγγελίες οι οποίες φυσικά αφορούν πρόσωπα πολιτικά «καμένα». 

 Σε κανέναν δεν προκαλούν έκπληξη βέβαια οι καταγγελίες για διαφθορά στους εξοπλισμούς, μιας και ήταν γνωστά σε όλους μας πως αν δεν υπήρχε μίζα κανένα πρόγραμμα δεν μπορούσε να προχωρήσει. Όμως πολύ βολικά, καμία από τις κατηγορίες δεν αφορά πρόσωπα που είναι ενεργά αυτή τη στιγμή στην πολιτική και σε καμία περίπτωση δεν φτάνουν σε αυτούς που στηρί­ζουν με νύχια και με δόντια την κυβέρνηση, αν και είχαν περάσει και αυτοί από το «αμαρτωλό» υπουργείο Άμυνας. 

 Κάτι που πολλοί παραβλέπουν -σκοπίμως- είναι το γεγονός πως το όργιο της μίζας δεν αφορά μόνο αυτό το υπουργείο. Σχεδόν κάθε υπουργείο και δημόσιος οργανισμός αποτελούσε και αποτελεί γόνιμο έδαφος για τους διάφο­ρους «Άκηδες» και «Γιάννους» που κυριολεκτικά έχουν ρημάξει τα δημόσια ταμεία και έχουν και το θράσος να λένε πως «μαζί τα φάγαμε». 

 Η μόνη λύση για αυτή τη γάγγραινα είναι να έρθει στα πράγματα μια πραγματικά εθνικά σκεπτόμενη και χωρίς δεσμούς με τους «νταβατζήδες», πολιτική παράταξη, αποφασισμένη να τελειώνει μια και καλή με όλους αυτούς. Αυτή η πολιτική παράταξη δεν είναι άλλη από το κίνημα της Χρυσής Αυγής. 

 Για να γίνει όμως κάτι τέτοιο, θέλουμε δίπλα μας όλους τους Έλληνες που θεωρούν πως πρέ­πει κάποια στιγμή να πάρουμε την Πατρίδα μας πίσω. Αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε και τις ακόμα πιο δύσκολες που θα έρθουν, όλοι θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Στο τέλος όμως η Νίκη θα είναι δική μας. 

SNIPER
(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-08/01/2014)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger