Αρχική » » Ένα υποβρύχιο για.. μίζες

Ένα υποβρύχιο για.. μίζες


ΜΟΙΡΑΙΟΣ άνθρωπος για το διεφθαρμένο σύστημα εξοπλισμών αποδεικνύεται ο Αν. Κάντας.

Στα τέσσερα συν ένα υποβρύχια που συμφωνήσαμε να προμηθευτούμε από τους Γερμανούς σε συμπαραγωγή με τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, η αξία του ενός πήγε σε μίζες! Και ίσως και παραπάνω. Μόνο από τα στοιχεία των δικογραφιών του Μονάχου και της Βρέμης φαίνεται ότι διακινήθηκε ένα ποσό πάνω από 120-130 εκατ. ευρώ για δωροδοκίες Ελλήνων αξιωματούχων, μέσω μεσαζόντων επιχειρηματιών (Αβατάγγελος, Ματαντός), οι οποίοι ήδη κατηγορούνται... 

Τα ποσά που έχουν διακινηθεί σε μίζες για εξόπλι­στικά προγράμματα και κατά καιρούς αποκαλύπτονται εί­ναι εξωφρενικά. Ξεκινώντας από τους λογαριασμούς Τσοχατζόπουλου, Σμπώκου (10+22 εκατ.$ «ορφανά») και όλου του συστήματος που ήδη δικάστηκε, προχωρώντας σε εκείνους του Κάντα, που δεν ήταν και ο πρώτος «τροχός της αμάξης» (16 εκατ. $ με τη δικογραφία της Βρέμης να αναφέρεται σε 4,5 εκατ. ευρώ που διακινήθηκαν ως μίζες στην εποχή Παπαντωνίου, ο προκλητικός χορός των εκατομμυρίων δείχνει να μην έχει τελειωμό. 

Υπενθυμίζεται ότι στην οκταετία Σημίτη εγκρίθη­καν δυο ΕΜΠΑΕ, συνολικού ύψους 10 τρισ. δραχμών, δηλαδή 30 δις ευρώ, δηλαδή I0% του ΑΕΠ τα οποία μπήκαν αμέσως σε λειτουργία ώστε να θωρακιστεί η άμυνα της χώρας αλλά και οι τσέπες των επιτήδειων του συστήματος. 

(PRESS TIME-21/12/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger