Αρχική » » Βίντεο: Ελληνας φοιτητής αποκαλεί «καραγκιόζη» τον Γ. Παπανδρέου

Βίντεο: Ελληνας φοιτητής αποκαλεί «καραγκιόζη» τον Γ. Παπανδρέου


Στο Μάντσεστερ βρίσκεται ο πρώην Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, καλεσμένος του πανεπιστημίου της πόλης. Ο κ. Παπανδρέου πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης ομιλία με θέμα «η κρίση στην ευρωζώνη και ο ρόλος των προοδευτικών πολιτικών για την επίλυσή της».

Στην ομιλία του ο πρώην πρωθυπουργός προειδοποίησε για την πορεία που έχει πάρει η Ευρωζώνη αφήνοντας... αιχμές κατά των Ευρωπαίων ηγετών. «Η Ελλάδα δεν είναι το πρόβλημα της Ευρωζώνης» υποστήριξε ο κ. Παπανδρέου σημειώνοντας παράλληλα πως η λιτότητα δεν λύνει τα πραγματικά προβλήματα.

Για μια ακόμη φορά ο πρώην πρωθυπουργός υπεραμύνθηκε της αποφάσεώς του για δημοψήφισμα, επιβεβαιώνοντας μάλιστα πως ο Γάλλος πρόεδρος Σαρκοζί είχε εξοργιστεί τότε μαζί του.

Όταν η κουβέντα πήγε στα CDS κάποιος από το ακροατήριο πετάχτηκε αποκαλώντας τον κ. Παπανδρέου καραγκιόζη!



newsbomb.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger