Αρχική » » «ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ» ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΖΕΣΤΗ ΦΑΣΟΛΑΔΑ Ο ΤΗΛΕ-ΣΕΦ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ

«ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ» ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΖΕΣΤΗ ΦΑΣΟΛΑΔΑ Ο ΤΗΛΕ-ΣΕΦ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ


Το δρόμο για την «καραβάνα» και το... καζάνι φασολάδας του στρατού ξαναπαίρνει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Πριν από λίγες ημέρες, ο γνωστός σεφ εξασφάλισε μεγάλη -χρονικά- αναβολή της κατάταξης του, ενώ ήταν... υπόχρεος για θητεία 45 ημερών και εξαγοράς του υπολοίπου αξίας περίπου 6.000 ευρώ!

Συγκεκριμένα, ο γνωστός σεφ καλείται για επανεξέταση της περίπτωσής του, από την Δευτεροβάθμια...
Υγειονομική Επιτροπή της Αθήνας, ύστερα από τον σάλο στα ΜΜΕ που προκάλεσε η απόφαση της αντίστοιχης Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Λάρισας που του χορηγούσε κατευθείαν, 2ετή αναβολή στράτευσης. Με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά, του «έδωσαν» απολυτήριο, χωρίς μάλιστα να πληρώσει τίποτα!

Η σχετική απόφαση, αναμένεται να του παραδοθεί ενυπογράφως από το Αστυνομικό Τμήμα της γειτονιάς του και ο σεφ θα υποχρεούται να παρουσιασθεί εντός 30 ημερών στην Ανωτάτη Υγειονομική Επιτροπή στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να επανεξετασθεί η περίπτωσή του.

Η νέα -ανώτερη- επιτροπή, θα κάνει εν νέου διάγνωση από τι πάσχει ο κ. Σκαρμούτσος και βάση αυτής θα αποφασίσει ξανά πόση αναβολή, στράτευσης απαιτείται για θεραπεία, επανεξέταση και πιθανώς κατάταξη. Ένα άλλο κεφάλαιο που αναμένεται να εξετάσει εσωτερικά το ΓΕΕΘΑ και το ΓΕΣ, αφορά στο κατά πόσο -όλα όσα έχουν γίνει σχετικά με την στρατολογική κίνηση του κ. Σκαρμούτσου- είναι σύννομα. Όπως και γιατί, από το 2006 που ο κ. Σκαρμούτσος φέρεται να επέστρεψε από τις ΗΠΑ δεν εκλήθη ή αν εκλήθη πως απέφευγε την στράτευση μέχρι το καλοκαίρι του 2013. Εδώ μπορεί να έχουμε θέματα, λένε κάποιοι...

0 43χρονος σεφ παρουσιάστηκε στις 12 Νοεμβρίου στο στρατόπεδο Λαμίας για να κάνει -βάσει του νόμου- 45 μέρες θητεία και την υπόλοιπη (μέχρι το 9μηνο), είτε να την υπηρετήσει, είτε να την εξαγοράσει με 800 ευρώ το μήνα. Αυτό ισχύει, διότι είναι πάνω από 35 ετών. Όμως, όπως είναι γνωστό, 3 ημέρες μετά την κατάταξη παραπέμφθηκε στην Υγειονομική Επιτροπή της Λάρισας και πήρε 2ετή αναβολή για ιατρικό λόγο.

Εδώ αρχίζουν οι συμπτώσεις: Με την λήξη της αναβολής αυτής, ο 43χρονος σήμερα σεφ θα είναι 45 ετών και βάσει του νόμου, δεν θα είχε πια υποχρέωση στράτευσης λόγω ηλικίας, ούτε και να πληρώσει για να την εξαγοράσει! Αυτό ήταν που εξαγρίωσε την ηγεσία του ΓΕΣ -του Αρχηγού ΓΕΣ αντιστράτηγος Αθ. Τσέλιου συγκεκριμένα- και διέταξε την επανεξέταση!

(NEWSBOMB 07/12/2013 – Σ.Λ.)

staratalogia.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger