Αρχική » » ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ

ΣΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟΥ


 Φίλοι και φίλες της στήλης, σήμερα ο «μπαξές» θα έχει απ΄ όλα. Λίγο κουτσομπολιό, κάνα κουίζ, αλλά και ένα τεράστιο ερώτη­μα, το οποίο μας μετέφεραν οι γνω­στές «κακές γλώσσες», και που εάν αληθεύει, θα είναι αρκετό για να προκαλέσει ένα σχετικά μεγάλο «πάταγο». Εμείς απλά θα το καταθέ­σουμε ως ερώτημα και «αμαρτία ουκ έχουμε»! 

 Θα αρχίσουμε τη σημερινή περιήγησή μας όμως από μία εκδή­λωση που πρόκειται να πραγματο­ποιηθεί στις... 4 Ιανουαρίου στην Ξάν­θη και στην οποία πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο πρώην Α/ΓΕΣ Φράγκος Φραγκούλης, αφού, πέρα από την ομιλία του για τη Θράκη και τον Πόντο, σε αυτή θα παρουσιάσει και το βιβλίο του «Ποια Τουρκία». Όπως όλα δείχνουν η εκδήλωση θα είναι σημαντική και αυτό για δύο λόγους: Πρώτον, γιατί τα έσοδα από τις πω­λήσεις θα διατεθούν για τη συντήρη­ση 8 ιερών ναών στα Πομακοχώρια και, δεύτερον, διότι δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν πως ο πρώην Α/ΓΕΣ αυτή τη φορά θα... πρωτοτυ­πήσει κάνοντας ευρεία αναφορά στα εσωτερικά πολιτικά θέματα. Ίδωμεν. 

Κουίζ 

Ποιο πρώην ανώτατο στέλεχος του Πολεμικού Ναυτικού ετοιμάζε­ται να εγκαταλείψει σχεδόν επί μονί­μου βάσεως το Λεκανοπέδιο της Ατ­τικής, προκειμένου να διεκδικήσει σημαντικό δήμο της Εύβοιας; Για να σας βοηθήσουμε, αν και δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται, το συγκεκριμέ­νο στέλεχος πέραν της εκτίμησης που απολαμβάνει στις τάξεις των ναυταίων είχε διατελέσει ένα «φεγ­γάρι» και διευθυντής υπουργού. 

 Αληθεύει ότι προ δεκαημέρου έγινε μια ευρεία στρατιωτική σύ­σκεψη στο Πεντάγωνο με τη συμμε­τοχή ανώτερων αξιωματικών από διάφορες περιοχές της χώρας η πλειονότητα των οποίων -αν όχι όλοι- προερχόταν από τις τάξεις των καταδρομέων; Ρωτάμε αν αλη­θεύει, διότι κάτι «κακές γλώσσες» ισχυρίστηκαν πως βασικό αντικείμε­νο της εν λόγω σύσκεψης ήταν η στάση ουδετερότητας που θα πρέ­πει να τηρήσει ο Στρατός στο ενδε­χόμενο που υπάρξει ευρεία κοινωνι­κή αναταραχή στη χώρα! 

 Ρωτάμε αν αληθεύει, διότι το πράγμα είναι εξαιρετικά σοβα­ρό και καλό θα είναι κάτι τέτοια να ξεκαθαρίζονται από νωρίς, γιατί -όπως πολύ καλά ξέρετε- την είδηση πολύ εμίσησαν, τη «συνωμοσιολογία» ουδείς! 

Ο Παραστρατιωτικός 
(Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ-28/12/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger