Αρχική » » Τρόμος από τα γκάλοπ στη Συγγρού. Έρχεται μεγάλη ήττα. Μόνο στην Πελοπόννησο είναι οριακά μπροστά η ΝΔ

Τρόμος από τα γκάλοπ στη Συγγρού. Έρχεται μεγάλη ήττα. Μόνο στην Πελοπόννησο είναι οριακά μπροστά η ΝΔ


Δυσοίωνα τα μηνύματα για τη Νέα Δημοκρατία ενόψει Ευρωεκλογών αλλά και σε επίπεδο τοπικής αυτοδιοίκησης τον ερχόμενο Μάη.

Τα αποτελέσματα των μυστικών δημοσκοπήσεων που διεξάγονται αυτή τη στιγμή ανά την επικράτεια...
καταγράφουν σημαντική πτώση της δύναμης του κυβερνητικού κόμματος ενώ το ακόμα χειρότερο είναι ότι στις περισσότερες περιφέρεις υστερεί έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με ορατό το ενδεχόμενο να βαφτεί κόκκινος ο χάρτης της χώρας το βράδυ των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίς της εφημερίδας "ΠΑΡΟΝ" η μόνη περιφέρεια στην οποία έχει ακόμα ισχνό προβάδισμα είναι η περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ οριακά είναι τα πράγματα και στην Κεντρική Μακεδονία. Όπως,μάλιστα αποκαλύπτει η εφημερίδα τα αποτελέσματα αυτά προέρχονται από δημοσκοπήσεις που έχει παραγγείλει η ίδια η Νέα Δημοκρατία και κατά συνέπεια αποκλείεται η εκδοχή της αλλοίωσης των στοιχείων.

Το ακόμα πιο ανησυχητικό για τη ΝΔ είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει κεφάλι και στην παράσταση νίκης , κάτι που αν παγιωθεί σε βάθος χρόνου θα κάνει την κατάσταση μη αναστρέψιμη. Το μόνο θετικό πεδίο ακόμα είναι ότι ο Αντώνης Σαμαράς διατηρεί ακόμα προβάδισμα σε ότι αφορά την καταλληλότητα για πρωθυπουργός, ωστόσο όπως έχει δείξει η σύγχρονη πολιτική ιστορία το στοιχείο αυτό δεν αποτελεί ικανή προϋπόθεση εκλογικής επιτυχίας.

Το ρεπορτάζ από το " ΠΑΡΟΝ" αναφέρει ότι παράγοντες του κόμματος της ΝΔ δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους αλλά εκτιμούν ότι μέχρι το Μάη το πολιτικό κλίμα θα είναι διαφορετικό ενώ ποντάρουν στο γεγονός ότι στις ερχόμενες εκλογές θα συμμετάσχουν νέοι πολιτικοί σχηματισμοί ικανοί να αλλάξουν την ισορροπία δυνάμεων.

Από την εφημερίδα ΠΑΡΟΝ της Κυριακής

logiastarata.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger