Αρχική » » 48ΧΡΟΝΟΣ «ΕΣΠΑΣΕ» ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ

48ΧΡΟΝΟΣ «ΕΣΠΑΣΕ» ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ


ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΙΦΝΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.
ΤΟΝ «ΕΣΩΣΕ» ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ. 

Ένας από τους χειρότερους εφιάλτες που μπορεί να έχει ένας άνδρας, είναι κάτι να πάει στραβά κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Ένας 48χρονος έπαθε το χειρότερο... κάταγμα στο πέος. 

Είναι να μην σου τύχει. Πιο άτυχος δεν θα μπορούσε να σταθεί ένας 48χρονος άνδρας που για χάρη... του κινητοποιήθηκε η Πολε­μική Αεροπορία και τον μετέφερε από τη Σίφνο στην Αθήνα για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες. Το πρόβλημα; Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά έπειτα από την μεταφορά του στο νοσοκομείο και την ιατρική διάγνωση, ο ασθενής είχε πάθει κάταγμα στο μόριό του. 

Η είδηση έχει προ­καλέσει αίσθηση καθώς το θέμα θε­ωρείται ταμπού όπως άλλωστε και άλλα θέματα που αφο­ρούν στην ερωτική πράξη. Το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη όταν το ΕKAB κάλεσε ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, για να παραλάβει από τη Σίφνο και να μεταφέρει στην αεροπορική βάση της Ελευ­σίνας έναν 48χρονο ασθενή με ουρολογικό πρόβλημα, που έπρεπε να χειρουργηθεί. Όλα πήγαν καλά και από τη νοση­λεία του έγινε γνω­στό πώς ο άνδρας είχε κάταγμα στο πέος το οποίο και προκλή­θηκε κατά την διάρκεια σεξουαλικής επαφής. 

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΓΜΑ ΠΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ 

Ο Δρ. Κώστας Κωνσταντινίδης, Χειρούργος-Ουρολόγος- Ανδρολόγος, μας μίλησε για το θέμα που ακόμα και στις μέρες μας αποτελεί ταμπού για τους 'Έλληνες, το κάταγμα πέους. 

«Το κάταγμα πέους μπο­ρεί να συμβεί κυρίως κατά την διάρκεια της σεξου­αλικής πράξης. Σπανίως υπάρχουν περιπτώσεις που συμβαίνει και από κάποιο ατύ­χημα ή από ένα δάγκωμα. Για να συμβεί κάτι τέτοιο προϋποθέτει πώς το μόριο βρίσκεται σε στύση. Τέτοιου είδους περιστατικά μπορεί να υπάρξουν από έντονη ερωτική πράξη. Παίζει ρόλο ο τρόπος που το πέος θα λυγίσει, αν γίνει πολύ γρήγο­ρα και απότομα μέσα στον κόλπο ή στα χέρια ή στο στόμα. Όπως θα σπάγατε ένα χλωρό κλαρί. Είναι περιπτώ­σεις που βλέπουμε σπάνια. Στην Ελλάδα μπορεί να υπάρ­χουν 10-20 τον χρόνο», μας είπε ο Δρ. Κωνσταντινίδης επί του θέματος. 

ΠΩΣ «ΣΠΑΕΙ» ΤΟ ΠΕΟΣ 

«Στην διάρκεια της πράξης, μια έντονη κίνηση κάνει το πέος να σπάει. Όπως σπάει κανείς το πόδι του ή το χέρι του μπορεί να σπάσει και το πέος του. Είναι κάταγμα σε μια ταινία που περιτριγυρίζει το πέος. Είναι γύρω από τα αγγεία πέους και λέγεται λευκή ταινία. 

Φανταστείτε μια ταινία που όταν είναι σκληρή, είναι σχεδόν πέτρα και όταν μαλακώνει είναι πάρα πολύ ελαστική. Είναι η ιδιότητα που έχει το πέος να μεγαλώνει, να φουσκώνει, να διαστέλλεται και να επιμηκύνεται, αυτό το κάνει μια ινώδης ταινία, μια μεμβράνη αρκετά μεγάλη και αρκετά παχιά», συμπληρώνει ο Δρ. Κωνσταντινίδης. 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ 

«Ο ασθενής πρέπει να επισκεφθεί κάποιον ειδικό που θα κάνει υπέρηχο, ένα ντόπλερ για να αξιολογήσει το πρόβλημα. 

Αν είναι μικρό το κάταγμα στο πέος τότε μπορεί να μην χρειαστεί να κάνει τίποτα ασθενής. Από την άλλη, αν είναι μεγάλο μπορεί να χρειασθεί μια μικρή συρραφή. Μια μικροεπέμ­βαση που αντιμετωπίζεται πολύ εύκολα. Καλό είναι πάντα αφού πονέσει ο άνδρας να επισκεφθεί έναν ειδικό, δεν είναι κάτι σοβαρό», καταλήγει ο γιατρός. 

(NEWSBOMB-16/12/2013) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger