Αρχική » » ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ

ΤΙΤΑΝΟΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΣΤΟ ΝΕΡΟ


«Νικητής των αγώνων η ευγενής άμιλλα» 

Οι κομάντος πραγματοποίησαν για πρώτη φορά φέτος αγώνες μεταξύ τους στην σκοποβολή, στην αντοχή και στον υγρό στίβο! 

Οι αγώνες του υγρού στίβου έγιναν στην έδρα των «βατραχιών», στις εγκαταστάσεις της Διοίκησης ...

Υποβρυ­χίων Καταστροφών (ΔΥΚ), στον Σκα­ραμαγκά και οι άλλοι στις εγκαταστά­σεις της 31 ΜΕΕΔ της Πολεμικής Αεροπορίας, στην βάση της Ελευσίνας. Οι νικητές αποτελούν το μυστικό της υπόθεσης, καθώς αποφάσισαν να μείνει απόρρητο! Και αυτό όχι για κανέναν εθνικό λόγο αλλά για να φανεί ότι «σημασία έχει η άμιλλα»! Συμμετείχαν, εκτός των προαναφερθεισών μονάδων, το Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών (ΕΤΑ), η Ζ΄ ΜΑΚ του Στρα­τού Ξηράς κ.α. 

Στην τρίτη και τελευταία φάση των αγώνων μεταξύ των Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν στα εξής αθλήματα/δοκιμασίες: κολύμβηση ζεύγους 1 μιλίου, 100 μ. ελεύθερο, σκυ­ταλοδρομία (4x33) και υποβρύχια κολύμβηση (άπνοια). Στην αντοχή το άθλημα είχε μεταφορά τραυματία, δρόμο με φόρτο, διελκυστίνδα (Tug of War) κλπ. Χρήση σούπερ όπλων είχε η σκοποβολή. 

Οι αγώνες διοργανώθηκαν για πρώτη φορά φέτος με τον συντονισμό του ΓΕΕΘΑ με σκοπό την προαγωγή της άμιλλας και του ευγενούς διαγωνιστικού πνεύματος αλλά και τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων. 

(NEWSBOMB-08/11/2013) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger