Αρχική » » ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΔΟΚΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 48 ΩΡΕΣ
Ψαρεύουν εφεδρείες από ΔΗΜ.ΑΡ., ΑΝ.ΕΛ. και ανεξάρτητους 

Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα για τη συνοχή της κυβέρνησης και το πο­λιτικό μέλλον της. Την άποψη αυτή εκφράζουν κυβερνητικοί παράγοντες, οι οποίοι δεν διέψευσαν το χθεσινό ρεπορτάζ της NEWSBOMB για την ανάγκη εθνικής συνεννόησης και τη συγκρότηση αρραγούς μετώπου έναντι των δανειστών. 

Μετά το "non paper" που κυκλοφό­ρησε χθες σχετικώς με τον ενιαίο φόρο ακινήτων, στέλεχος της... Νέας Δημοκρατίας εκτίμησε ότι «από το Σάββατο 16 Νοεμβρίου έως την Πέμπτη 21 Νοεμ­βρίου, θα δοκιμαστούν οι αντοχές της κυβέρνησης». Εντείνονται οι φόβοι για νέες ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών, αποκλείονται οι σκέψεις περί επιστροφής της «Δημοκρατικής Αριστεράς» στην κυβέρνηση ενώ έχουν αρχίσει να γίνο­νται βολιδοσκοπήσεις για την εξεύρεση πρόθυμων (αλλά όψιμων) υποστηρικτών από τη δεξαμενή των ανεξαρτητοποιημένων βουλευτών. 

Συνεργάτες του πρωθυπουργού εκτι­μούν ότι ο κ. Βύρων Πολύδωρας δεν θα ψηφίσει το νόμο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων και θα επιχειρήσει ηρωική έξοδο. Δεν αποκλείουν επίσης να υπάρξει και άλλος βουλευτής που δεν θα αντέξει να σηκώσει το βάρος της ψήφισης μέτρων. 

Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται τόσο ο κ. Θ. Μωραΐτης, όσο και ο κ. Mιχ. Κασσής από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Για το θέμα αυτό πάντως, καθο­ριστικό ρόλο θα παίξει η εν γένει στάση που θα τηρήσει ο κ. Κώστας Σκανδαλίδης, ο οποίος φέρεται να δημιουρ­γεί διαύλους επικοινωνίας με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. συζητώντας ακόμα και για υπο­ψηφιότητες σε Περιφέρειες. 

ΠΟΙΟΥΣ «ΦΛΕΡΤΑΡΟΥΝ» 

Όσον αφορά στους «όψιμους υποστηρικτές» της συγκυβέρνησης λέγεται ότι έχουν ήδη βολιδοσκοπηθεί πρόσωπα που θα φανούν χρήσιμα στην κρί­σιμη στιγμή. Πρόκειται για τους κ.κ. Σπύρο Λυκούδη, Γρηγόρη Ψαριανό και Βασίλη Οικονόμου από τη ΔHM.ΑΡ. 

Κυβερνητικοί παράγοντες εκτιμούν ότι αυτοί οι βουλευτές μπορούν να στηρίξουν κρίσιμα θέματα ώστε να αποσοβηθεί οποιαδήποτε κρίση. 

Ταυτοχρόνως, έχουν αναπτυχθεί επαφές με δυσαρεστημένα στελέχη από τους «Ανεξάρτητους Έλληνες», ενώ επιχειρείται επαναπροσέγγιση με τον ανεξάρτητο (διαγραφέντα από τη Ν.Δ.) κ. Γιώργο Κασαπίδη. 

(NEWSBOMB-15/11/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger