Αρχική » » ΣΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ 840 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ!

ΣΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ 840 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ!


ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 

Τους 840 φτάνουν οι στρατιωτικοί και υπαξιωματικοί, άνδρες και γυναίκες και των τριών Κλάδων των Ενό­πλων Δυνάμεων που θα συμμετάσχουν στα αγωνίσματα των 10 χλμ. και στον Μαραθώνιο στα πλαίσια της οργά­νωσης του 31ου Κλασικού Μαραθω­νίου Αθηνών, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013. 

Αναλυτικά, 384 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων θα τρέξουν την Κλασσική διαδρομή του Μαραθωνίου, ενώ... στο αγώνισμα των 10.000 μέτρων πρό­κειται να συμμετάσχουν άλλα 456 στελέχη και των τριών Κλάδων. Μεγάλος αναμένεται να είναι και ο αριθμός των στρατιωτικών πού με αθλητική περιβολή θα τρέξουν στο αγώνισμα των 5.000 μέτρων, ανεβάζοντας και άλλο τον αριθμό των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που θα τρέξουν. 

ΚΑΙ 31 SUPER ΚΟΜΑΝΤΟΣ 

Μεταξύ των 384 στρατιωτικών που θα πάρουν μέρος στον 31ο Μαραθώνιο στην Κλασσική δι­αδρομή, υπάρχει και μια ομάδα 31 κομάντος της 31ης Μοίρας Επιχειρήσεων Έρευνας - Δι­άσωσης (31 ΜΕΕΔ) της Πολεμικής Αεροπορίας! Ένα ομαδικό- συμβολικό- «παρών» που δίνει ένα πρόσθετο ...χρώμα στις ..."χακί" συμμετοχές, λόγω της φύσεως των αποστολών (CSAR) που έχουν αυτοί οι κομάντος: Να βρουν, να διασώσουν και να επι­στρέψουν σώοι πίσω με τους πιλότους μαχητικών αν -ο μη γένοιτο - πέσουν με το αλεξίπτωτό τους πίσω από τις γραμμές του εχθρού! Στην συμμετοχή στρατι­ωτικών στον Μαραθώνιο το ΓΕΕΘΑ έδωσε προβολή υπήρχε μάλιστα και ειδική «μπάρα» στην ιστοσελίδα του. 

ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ! 

Συνολικά φέτος πάντως οι συμμε­τοχές στον κλασσικό αγώνα των 42,195 χιλιομέτρων, αλλά και στους αγώνες των πέντε και δέκα χιλιομέ­τρων ξεπερνούν και την πιο αισιόδοξη προσδοκία καθώς φθάνουν τις 30.000! 

Είναι αξιοσημείωτο ότι από ης 4.000 συμμετοχές το 2005, φτάσαμε αισίως τις 30.000 εφέτος με τους Έλληνες δρομείς από 800 την ίδια περίοδο να εκτοξεύονται στις 6.500-7000! 

Πάντως στον ΣΕΓΑΣ απευθύνονται πολλοί και ζητούν... «εδώ και τώρα» δελτία συμμέτο­χης στα 5 η 10 χιλιόμετρα κάτι βέβαια που δεν γίνεται αφού οι λίστες έχουν κλείσει από τον Ιούλιο και οι λίστες αναμονής έχουν εκατοντάδες δρομείς που περιμένουν να σταθούν τυχεροί την τελευταία στιγμή! 

(NEWSΒOMB-05/11/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger