Αρχική » » ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ της 20 Νοε 2013

ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ της 20 Νοε 2013


Την Παρασκευή που μας πέρασε συμπληρώ­θηκαν τριάντα χρόνια από την ανακήρυξη του ψευδοκράτους και την απόπειρα νομιμοποίησης των αποτελεσμάτων της τουρκικής εισβολή στην Κύπρο. Τριάντα χρόνια μέσα στα οποία δεν έχει γίνει ούτε ένα βήμα προς την αποκατάσταση της νομιμότητας στο νησί, προς την δικαίωση όσων έχασαν τη ζωή τους τότε. 

Αντίθετα, διαχρονικά οι ελλαδικές κυβερ­νήσεις, φοβισμένες απέναντι στους Τούρκους, ουσιαστικά... νομιμοποίησαν το αποτελέσματα του Αττίλα. Κάθε χρόνος που περνάει είναι και μια χρονιά πιο μακριά από τον στόχο της ένωσης του νησιού με την μητέρα Ελλάδα. 

Αποκορύφωμα της προδοτικής στάσης, η ανακοίνωση που εξέδωσε το υπουργείο εξωτερικών, υπό την ηγεσία του πλέον εγωπαθούς πολιτικού που πέρασε από την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και του οποίου, όπως έχει πλέον αποδειχθεί, το μέγεθος της ανικανότητας του μπορεί να συγκριθεί μόνο με το φυσικό του μέγεθος. 

Λέει λοιπόν η ανακοίνωση: «Η Ελλάδα, ανταποκρινόμενη σε σχετικό αίτημα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας και προκειμένου να διευκολυνθεί η απευθείας επαφή του Ελληνοκυπρίου διαπραγματευτή με την Τουρκική κυβέρνηση, συμφώνησε να υπάρξει συνάντηση στο αντίστοιχο επίπεδο του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Εξωτερικών με τον διαπραγματευτή της τουρκοκυπριακής κοινότητας». 

Περά λοιπόν οπό το γεγονός πως εξισώνει το Κυπριακό κράτος με το ψευδοκράτος μιας και αναφέρεται σε «Ελληνοκύπριο διαπραγματευτή» λες και η Κύπρος δεν είναι κρατική οντότητα και χρησιμοποιεί τον ίδιο όρο για τον διαπραγματευτή των τουρκοκυπρίων, κάνει ένα ακόμα πιο σοβαρό λάθος το οποίο θα το πληρώσουμε στο μέλλον. 

Με την απόφαση του υπουργείου να συναντη­θεί με εκπροσώπους των τουρκοκυπρίων έμμεσα αλλά ουσιαστικά αναγνωρίζει το ψευδοκράτος. Μόνο που η Κύπρος είναι ανεξάρτητο και κυρίαρ­χο κράτος, αρέσει δεν αρέσει αυτό στον Ερντογάν. 

Την ώρα βέβαια που ο Τούρκος πρωθυπουρ­γός λέει πως δεν υπάρχει κράτος με το όνομα Κύπρος και ο υπουργός εξωτερικών μάλλον θα κάθεται μπροστά από τον καθρέφτη του να κοιτάει την ομορφιά του, οι εγχώριοι μεγαλοεργολάβοι-νταβατζήδες με την εντολή Σαμαρά θα προσπαθή­σουν να χτίσουν στο κέντρο της Αθήνας τζάμι, για να ευχαριστήσουν τον Σουλτάνο. 

 Για όλα τα υπόλοιπα δεν έχουμε λεφτά, για να χτιστεί εν μέσω κρίσης τζαμί με κρατικά έξοδα έχουμε. Το ποσό δεν είναι τεράστιο, ο συμβολισμός όμως πίσω από την κίνηση αυτή είναι. 

 Σε θέματα καθαρά στρατιωτικά τώρα, με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η άσκηση Γόρδιος Δεσμός 2013, το διάστημα από τις 4 έως τις 15 Νοέμβριου στην Θεσσαλονίκη από το NRDC.GR. Οι Έλληνες στρατιωτικοί εντυπωσίασαν τους πάντες και έδειξαν πως τουλάχιστον υπάρχουν ακόμα κάποιοι που δεν εγκαταλείπουν το έργο τους όσο δύσκολες και αν είναι οι συνθήκες. 

 Όσον αφορά την προκήρυξη με την οποία μια άγνωστη τρομοκρατική οργάνωση αναλαμβάνει την ευθύνη για την δολοφονία των δύο Συναγωνιστών μας, λίγα έχω να πω. Αρχικά τουλάχιστον οι αριστεροί τρομοκράτες παλιότερα είχαν και ένα ιδεολογικό υπόβαθρο. Τώρα με την σύνταξη επιπέδου δημοτικού και το αναμάσημα συκοφα­ντικών δημοσιευμάτων του MEGA πρέπει ακόμα και τους συντρόφους σας να απογοητεύσατε. Όσο για τις μεγαλοστομίες σας, αν πιστεύατε όσα λέτε δεν θα ντρεπόσασταν να δηλώσετε την ταυτότητα σας και δεν θα φτιάχνατε οργανώσεις- μαϊμού. 

SNIPER 
(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-20/11/2013) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger