Αρχική » » ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ της 13 Νοε 2013

ΔΕΚΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ της 13 Νοε 2013


 Το πιο ευχάριστο γεγονός αυτές τις μέρες είναι οι ειδήσεις που μας έρχονται από το νοσοκομείο Γεννηματά και δείχνουν πως ο συναγωνιστής μας Αλέξανδρος Γέροντας θα καταφέρει να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή του. Ας ελπίσουμε και ας ευχη­θούμε όλοι πως δεν θα διαψευσθούν οι ελπίδα μας και θα τον έχουμε σύντομα πάλι κοντά μας. 

 Περνώντας τώρα στη συνηθισμένη μας θεμα­τολογία, ακόμα και οι κυβερνητικοί δεν μπορούν πια να κρύψουν... την άθλια κατάσταση στην οποία έχουν φέρει την χώρα μας στα θέματα της Εθνικής Άμυνας και των Διεθνών Σχέσεων. Κατάσταση την οποία ήδη εκμεταλλεύονται οι καλοί μας γείτονες από απέναντι και θα συνεχίσουν όσο δεν υπάρχει μια αληθινά εθνική Ηγεσία στην Πατρίδα μας. 

 Είπε λοιπόν ο υφυπουργός Άμυνας Θανάσης Δαβάκης πως «υπάρχει υπερ-συγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων και στον Έβρο και στα Μικρασιατικά παράλια, αλλά και σημαντική αύξηση των στρατιωτικών δαπανών της Τουρκίας». Συνέχισε μάλιστα λέγοντας «Επίσης ουδείς αμφισβητεί πως υπάρχει καθημερινή πρακτική, αεροπορική και ναυτική όσον αφορά παραβιάσεις … » 

 Βέβαια, μετά μάλλον του τράβηξαν το αυτί οι προϊστάμενοι του και ανασκεύασε λέγοντας πως αναφερόταν στο παρελθόν και τώρα οι διμερείς σχέσεις έχουν βελτιωθεί. Φυσικά αυτό σημαίνει είτε πως ο υφ. Εθνικής Άμυνας δεν ξέρει ελληνικά, μιας και μίλαγε σε χρόνο ενεστώτα και επίσης του αρέσει να κάνει ιστορικές αναδρομές στην Βουλή, είτε πως δεν έχει το σθένος να υποστηρίξει όσα είπε όταν του τρίζουν τα δόντια τα αφεντικά του. 

 Όπως και να έχουν τα πράγματα με τον υφυ­πουργό, η αλήθεια είναι μια και δεν αλλάζει από δηλώσεις. Η Τουρκία προσπαθεί εναγωνίως να αναβαθμιστεί σε περιφερειακή δύναμη και στην προσπάθεια της αυτή το κυριότερο εμπόδιο της δεν είναι άλλο από την Ελλάδα. 

 Από την άλλη πλευρό, οι πολιτικοί-υπάλληλοι που μας κυβερνούν, υπακούοντας σε εντολές από το εξωτερικό, έχουν καταστρέψει τις Ε.Δ της χώρας μας. Δυστυχώς πολύ εύκολα μπορούμε να προβλέψουμε τι συνέπειες θα έχει αυτό. 

 Σε άλλο θέμα τώρα, ο Δένδιας και οι υφιστά­μενοι του συναγωνίζονται μεταξύ τους στο ποιός θα προκαλέσει περισσότερο γέλιο στον ταλαιπωρημένο ελληνικό λαό. Μετά λοιπόν τις διάφορες φανφάρες του υπουργού που θα ήθελε να είναι Λόρδος, ήρθε στο φως μια έκθεση της αντιτρομο­κρατικής για την σχολή Εθνική Ασφάλειας. 

 Σε αυτή την έκθεση λοιπόν πέρα από γλώσσα που θυμίζει ανακοίνωση αριστερίστικης γκρούπας ανακαλύπτουν τα σαΐνια της ΕΛ.ΑΣ «ακροδεξιά τρομοκρατία» και την αντιπαραβάλλουν με την αντίστοιχη αριστερή. Ως δράση δε των ακροδεξι­ών τρομοκρατικών ομάδων αναφέρουν αόριστα κάποιες επιθέσεις και το ξήλωμα δύο προτομών του Βελουχιώτη στην επαρχία! 

 Απορώ πως μπορεί να υπάρχει ακόμα έγκλημα και τρομοκρατία στην Ελλάδα όταν διαθέτει η Αστυνομία τέτοιους λαμπρούς εγκεφάλους στις τάξεις της, ειδικά δε όταν τη διοικεί ο ασυναγώνιστος κύριος Δένδιας που με τον ασύρματο στο χέρι οδηγεί εξαίρετους αστυνομικούς στη μια επιτυχία πίσω από την άλλη. 

 Πέρα όμως από την πλάκα, το αίμα δύο συνα­γωνιστών και αδερφών μας είναι νωπό ακόμα και κανείς μας δεν θα ανεχθεί επικοινωνιακές βλακείες της κυβέρνησης. Το ελάχιστο που έχετε να κάνετε, είναι να φέρετε αυτά τα σκουπίδια ενώπι­ον της Δικαιοσύνης. Είσαι προσωπικά υπεύθυνος για αυτό Νίκο Δένδια και αν δεν το καταφέρεις θα στην ζητήσουμε την ευθύνη και εμείς και ο Ελληνικός Λαός. 

(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-13/11/2013)
SNIPER

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger