Αρχική » » Κασιδιάρης: Είστε όλοι εγκληματικές οργανώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Κασιδιάρης: Είστε όλοι εγκληματικές οργανώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)


Επιθετικός εμφανίστηκε για ακόμα μία φορά μιλώντας στη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. «Είναι ένα κακοστημένο θέατρο και είναι τουλάχιστον γελοίο να μιλούν εδώ μέσα για Δημοκρατία και για Σύνταγμα αυτοί οι άνθρωποι που έχουν επανειλημμένως καταπατήσει το Σύνταγμα», ανέφερε ο Ηλίας Κασιδιάρης και χαρακτήρισε τα κόμματα της Βουλής «εγκληματικές οργανώσεις».

Παράλληλα, κατηγόρησε τον υπουργό Εσωτερικών, Γιάννη Μιχελάκη ότι λέει ψέματα και έκανε λόγο για... «παράνομη και κατάπτυστη τροπολογία, φωτογραφική ρύθμιση που παραβαίνει το Σύνταγμα».

«Ας μη ξαναμιλήσει κανείς από τα κόμματα της εξουσίας για κάθαρση του δημοσίου βίου γιατί γελάει ο ελληνικός λαός», τόνισε και συμπλήρωσε ότι «οι κατηγορίες σε βάρος της Χρυσής Αυγής είναι γελοίες. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο πέρα από ψευδομάρτυρες» .

Δείτε το βίντεο:

 : 
enikos.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger