Αρχική » » Έρευνα στον Στρατό για «κομάντος που εκπαιδεύουν φάλαγγες»

Έρευνα στον Στρατό για «κομάντος που εκπαιδεύουν φάλαγγες»


ΑΜΕΣΗ ήταν η αντίδραση του υπ. Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου με αφορμή δημοσίευμα που ενέπλεκε στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων στην εκπαίδευση μελών της Χρυ­σής Αυγής. Στην ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας τονίζεται μεταξύ άλ­λων: «"Το Βήμα της Κυρια­κής", το οποίο φέρει μέλη της Χρυσής Αυγής να λαμβάνουν ειδική εκπαίδευση με όπλα από εν ενεργεία στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων, ο ΥΕΘΑ Δημ. Αβραμόπουλος έδωσε εντολή στον αρχη­γό ΓΈΕΘΑ στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο για τη διερεύνηση του θέματος». 

Το δημοσίευμα επικαλεί­ται «ένα από τα παλαιότερα στελέχη της Χ.Α.», το οποίο αναφέρει ότι ...«έχουμε πλήρη στρατιωτική δομή με τουλάχιστον 3.000 άτομα έτοιμα για όλα. Διαθέτουμε 50 πο­λυμελείς φάλαγγες για συγκρούσεις στους δρόμους και άλλες τόσες εξαμελείς ομάδες κρούσης κομάντος για οργανωμένα χτυπήματα, ύστερα από κεντρική καθοδήγηση από τρία άτομα της οργάνωσης. 

Ακολουθούμε ειδική εκ­παίδευση ακόμα και με όπλα σε περιοχές της Ραφήνας, της Πάρνηθας, της Φυλής, στο Πόρτο Γερμενό, στη Μάνη, στην Εύβοια και άλλου. Εκπαιδευτές είναι στρατιωτικοί από Ειδικές Δυνάμεις που υποστηρίζουν τις δομές μας» προσθέτει. Ο άνθρωπος που αποκαλύπτει στο «Βήμα της Κυριακής» τα μυστικά του ακροδεξιού κόμματος αναφέρει: «Δίνουμε εξαιρετικό βάρος στην εκπαίδευση στρατιωτικού τύπου, που ξεκινά από πυγμαχία, κολύμβηση και αναρρίχηση και καταλή­γει σε εκπαιδεύσεις με όπλα παντός τύπου». Και συμπλη­ρώνει: «Τέτοιου είδους εκ­παιδεύσεις γίνονται περι­στασιακά σε δάση της Αττι­κής και σε άλλες περιοχές της χώρας, τις περισσότερες φορές με πλήρη μυστικότητα και με ειδική μέριμνα για να μη γίνονται αντιληπτοί από αστυνομικούς κ.λ.π. Ως εκ­παιδευτές χρησιμοποιούνται πρώην και εν ενεργεία μέλη των ΟΥΚ, των ΛΟΚ και άλλων ειδικών μονάδων». 

(ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-23/09/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger