Αρχική » » Βρώμικος πόλεμος στο Πεντάγωνο

Βρώμικος πόλεμος στο Πεντάγωνο


Το σενάριο είναι υπαρκτό και μάλιστα μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες αρκετοί προεξο­φλούσαν ότι μες στον Οκτώβριο θα είχαμε αντικατάσταση του Α/ΓΕΕΘΑ, ο οποίος συμπλη­ρώνει δύο χρόνια στη θέση. Μάλιστα συγκεκρι­μένος Αρχηγός με «άκρες», μαθαίνω ότι φιγουράρει ως φαβορί και θέλει να συνεχίσει...

Έτσι δεν είναι λίγοι εκείνοι οι οποίοι ενέτασσαν την ε­πίθεση που δέχτηκε πρόσφατα ο Αρχηγός της Π.Α. από συγκεκριμένα ΜΜΕ, για το προ ημερών ταξίδι του στη Ρωσία, στο «παιγνίδι εξουσίας» που έχει αρχίσει να εκτυλίσσεται στα ενδότερα του Πενταγώνου. 

Βεβαίως επί της ουσίας η «λά­σπη» που εκτοξεύτηκε προς τον Α/ΓΕΑ, πολύ γρήγορα καθάρισε και η αλήθεια έλαμψε. Ούτε πολυδάπανο ταξίδι ήταν, αφού ήταν προσκεκλη­μένος, ούτε πολλά άτομα είχε πάρει μαζί του (παρά μόνον δύο), ούτε ακριβά αεροπορικά εισιτήρια έβγαλε, αφού ταξίδευε τα μαύρα μεσάνυκτα που η τιμή ήταν φθηνότερη, αφήστε που ακόμη και το εισιτήριο της συζύγου του, ο Αρχηγός το πλήρωσε -και σωστά- από την τσέπη του. 

Όμως υπάρχει και κάτι ακόμα, αφενός το βιογραφικό του αεροπόρου είναι «βαρύ» και αφετέρου έχει το θάρρος της γνώμης του. Ίσως αυτά τα δύο να μην αρέσουν σε κάποιους και άρχισαν να επιδί­δονται στον «ανορθόδοξο» πόλεμο ... 

(ΤΟ ΠΑΡΟΝ-22/09/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger