Αρχική » » Στις γωνιές του πενταγώνου της 21 Σεπ 2013

Στις γωνιές του πενταγώνου της 21 Σεπ 2013


Φίλες και φίλοι της στήλης, η αλήθεια εί­ναι πως κατά τους τελευ­ταίους μήνες απομακρυν­θήκαμε κάπως. Να είστε σίγουροι όμως πως είμα­στε οι τελευταίοι που φταί­με γι΄αυτό... Κάτι η θερινή ραστώνη, λίγο οι άδειες, είναι και που θέλαμε να σας ξεκουράσουμε κά­πως από την αβάσταχτη ελαφρότητα του κουτσομ­πολιού μας, όλα αυτά σε συνδυασμό και με την οι­κονομική κρίση (αυτή πάει με όλα) είχαν αποτέλεσμα να μας κρατήσουν μακριά σας. 

Σαν πρώτη μέρα όμως έπειτα από πολύ και­ρό, όπως καταλαβαίνετε, δεν θα θέλαμε να... σας κουράσουμε. Εξάλλου, όπως αναφέρει και ο συνάδελφος δίπλα, οι κρί­σεις είναι προ των πυλών. 

Εμείς, βεβαίως, από ρεπορτάζ δεν ξέρου­με. Ξέρουμε πάντως πως όταν κυκλοφορούν διαρροές στα πέριξ του Διαδικτύου και οι σχετικές κουβέντες δίνουν και παίρ­νουν στους διαδρόμους του Πενταγώνου, τότε οι εξελίξεις είναι πολύ πιο κοντά απ' ό,τι ίσως μερικοί περιμένουν... 

Κουίζ: Ποιος συνεργάτης πρώην ΥΠΕΘΑ γνωστός ως «αόρατος και αθόρυβος» κυκλοφορεί συνεχώς τελευταία στους διαδρόμους του Πεντα­γώνου με φακέλους παραμάσκαλα; Για να σας βοηθήσουμε θα σας πού­με δύο πράγματα: Καταρ­χήν, ότι οι δυνατές του άκρες εντοπίζονται στον χώρο της Πολεμικής Αε­ροπορίας και των κατα­δρομών. Δεύτερον, ότι προτιμά για φαγητό τη Λέ­σχη της Π.Α., όπου πολύ πρόσφατα εθεάθη να γευ­ματίζει με κάποιον... υπεύ­θυνο ασφαλείας. 

Αληθεύει ότι στους διάδρομους του 4ου ορόφου, που είναι και τα γραφεία των αρχηγών, «βρομάει» δυσαρέσκεια; 

Ο Παραστρατιωτικός 
(Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΡΙΟ-21/09/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger