Αρχική » » «Αποθεώθηκε» και ο «κόκκινος Πάνος» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Αποθεώθηκε» και ο «κόκκινος Πάνος» (ΒΙΝΤΕΟ)


0 πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας αποδοκιμάστηκε όπως η Φώφη στο... Στρατό. Έντονες αποδοκιμασίες επιφύλασσε το κοινό στον πρώην υπουργό Εθνικής Αμύνης και νυν υπουργό Πολιτισμού, Πάνο Παναγιωτόπουλο, κατά την διάρκεια του χαιρετισμού που απηύ­θυνε στην εκδήλωση έναρξης του 23ου Παγκόσμιου Συνεδρίου Φιλοσοφίας στο Ηρώδειο με κύριο θέμα «Ή φιλοσοφία ως έρευνα και τρόπος ζωής». 

Την ώρα που ο Π. Παναγιωτόπουλος είπε ότι «οι Έλληνες μπορούν να ζουν και με λίγα», ο κόσμος...
αντέδρασε έντονα στα λεγόμενα του. Ο υπουργός Πολιτισμού, συνέχισε, πάραυτα, την ομιλία του, ωστόσο το κοινό δε σταμάτησε να τον αποδοκιμάζει. «Φτάνει, τέλος», ακου­γόταν κατά τη διάρκεια του λόγου του από παρευρισκομένους, που καλούσαν τον Π. Παναγιωτόπουλο να ολοκληρώσει την ομιλία του. Όταν ο υπουργός Πολιτισμού απευθύνθηκε στους συμμετέχοντες, παροτρύνοντας τους «Βοηθήστε να γίνει ο κόσμος μας πιο δίκαιος και πιο ανθρώπινος», το κοινό αντέδρασε εκ νέου με αποδοκιμασίες. Ενώ στο φινάλε όταν έστειλε το μήνυμα της κυβέρνησης και του Σαμαρά το κοινό εξοργίστηκε και ο «κόκκινος Πάνος» εάν δεν ολοκλήρωνε την ομιλία του σίγουρα δεν θα είχε καλό τέλος.


(ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-07/08/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger