Αρχική » » Τώρα εξηγούνται όλα!

Τώρα εξηγούνται όλα!


Είτε με Αλέκα είτε με Κουτσούμπα, το ίδιο βιολί. Συντονιζόσουν με το κανάλι της εργατικής τάξης και έβλεπες -αραιά και πού- σειρές και φιλμ από την Πολωνία, την ΕΣΣΔ και άλλους επίγειους σοσιαλιστικούς παραδείσους. Άνοιγε η ψυχή σου (λέμε τώρα καμιά κρυάδα καλοκαιριάτικα) με τον μεγάλο τηλεοπτικό αντιιμπεριαλιστικό αγώνα. 

Οι Καγκεμπίτες και οι Σταζίτες διέλυαν πάντα το δίκτυο των... Αμερικανών πρακτόρων και οι βλοσυροί κομισάριοι στο φινάλε χαμογελούσαν, ενώ η βότκα μούσκευε την παχιά τους λιγδομουστάκα. Αλλά αυτά όχι και τόσο συχνά. Η καθημερινή «καραμέλα» του ψυχαγωγικού ταξικού αγώνα ήταν η ζώνη των εκπομπών τηλεπωλήσεων. Αυτή η «ζώνη» ήταν τόσο φαρδιά, που μπορούσε να χωρέσει υπέρβαρη όρκα - μαζί με μια ντουζίνα ιπποπόταμους. Βίρα μάινα το ίδιο βιολί οι σύντροφοι: παπλώματα, παντόφλες, ανεμιστηράκια, τηγάνια, ποτιστήρια, ό,τι μπορούσες να φανταστείς πωλούνταν μέσω του 902! Πολεμούσαν λυσσωδώς τον καπιταλισμό «από τα μέσα». Είναι κι αυτό μια από τις τακτικές για την προετοιμασία της επανάστασης. Αν ξεπαραδιαζόταν η εργατική τάξη αγοράζοντας αποχυμωτές, μπορεί να πύκνωνε τις τάξεις του κόμματος, σκέφτονταν οι σύντροφοι μέχρι που...

Καμπούμ!

...άρχισαν να διαβάζουν τις ανησυχητικές αναφορές για τις ηλιακές καταιγίδες που απειλούν τον πλανήτη μας. Ο ήλιος φέτος δεν έχει και τόσο συνηθισμένη δραστηριότητα. Για να σας τα πούμε κάπως ελαφρολαϊκά, αυτή είναι η περίοδος που κάνει «ενεργειακή απολέπιση» ή «φτερνίζεται».

Του φεύγουν κομμάτια ολόκληρα με ιόντα, διβόλους και τριβόλους και πολλά εξ αυτών σημαδεύουν κατάστηθα τη Γη! Αν πας μια βόλτα ως την ιστοσελίδα της NASA και διαβάσεις τις αναφορές και τις εκτιμήσεις για το έτος 2013, θα ανησυχήσεις. Αν ασχοληθείς με τις προβλέψεις που έχουν κάποιοι (ελαφρώς πιο απαισιόδοξοι) επιστήμονες, τα δόντια σου θα παίζουν καστανιέτες από τον τρόμο.

Ουκ ολίγοι φοβούνται ότι μέσα στο 2013 θα ταξιδέψει από τον ήλιο ως τον πλανήτη μας (απόσταση 149,6 εκατομμύρια χιλιόμετρα) ένα «υπερπαστέλι» πλάσματος, το οποίο ενδέχεται να προκαλέσει από κατάρρευση όλων των ψηφιακών συστημάτων που χρησιμοποιούμε εμείς οι γήινοι ως ανεξήγητα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Οι κομμουνιστές, επειδή πάνω απ' όλα είναι οπαδοί κάθε επιστήμης, τα πίστεψαν και είπαν να το ρίξουνε στο σορολόπ: «Ποια επανάσταση, καρντάση μου; Ξεπούλα και πάμε για μπίρες - έστω για βότκες»...

Παναγιώτης Λιάκος
(Εφ. Δημοκρατία-07/08/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger