Αρχική » » ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ κε ΑΡΧΗΓΕ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!

ΠΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ κε ΑΡΧΗΓΕ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ!


Σχεδόν πανηγυρίζοντας πέταξε πριν από λίγες μέρες ο αρχηγός ΓΈΕΘΑ, εκ πυροβολικού προερχόμενος, με αερο­σκάφος Corsair Α7. Την ίδια στιγμή που οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις ετοιμάζονται να υποδεχτούν μα­χητικά αεροσκάφη 5ης γενιάς, όπως το F-35 και η εθνική τους αεροβιομηχανία ετοι­μάζει τούρκικο μαχητικό με ικανότητες stelth, η κυβέρνηση υπακούει στα κελεύ­σματα των τροϊκανών, που επιζητούν την πλήρη απαξίωση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, ώστε να πάθουμε, συντόμως, ό,τι έπαθε η Σερβία με το Κόσοβο-Μετόχια. 

Θα πει κανείς, τι μπορεί να κάνει ο Στρα­τάρχης... των Ενόπλων μας Δυνάμεων, την ώρα που επιλέγονται για την ηγεσία του ΥΕΘΑ πολιτικά πρόσωπα, τα οποία είναι καλά μόνο για τηλεπαράθυρα και άοσμες άχρωμες δηλώσεις, για να μην γράψω τίποτε χειρότερο. Οι επίγονοι του Μέτερνιχ ανακοίνωσαν λοιπόν ότι για να μην μειω­θούν περαιτέρω οι μισθοί των στελεχών των Ενόπλων μας Δυνάμεων, πρέπει να υ­πάρξει μείωση των αμυντικών μας δαπα­νών κατά 100 εκ ευρώ. Πρακτικά τι σημαίνει αυτό. Ότι προσεχώς ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωσταράκος θα αναγκαστεί να επαναφέρει στην ενεργό δράση όχι μόνο τα F 104 Starfighter, αλλά και τα … Spitfire, ενώ ο ελληνικός στρατός θα επανέλθει στο γνώριμο τυφέκιο εφόδου Μ1 garrand. Καλά, για το Ναυτικό δεν το συζητώ. Με ένα φρεσκαρισματάκι, ο "Αβέ­ρωφ" κάλλιστα θα μπορούσε να είναι επιχειρησιακός! 

Σαφώς και μπορεί, αλλά και πρέπει να αντιδράσει ο κος αρχηγός. Ανακοινώνοντας ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στην πολιτική ηγεσία ότι η κατάσταση αυτή μαθηματικά οδηγεί σε νέα Μικρασιατική Καταστροφή και στον Αττίλα 3. Ο ρόλος των Ενόπλων μας Δυνά­μεων δεν είναι διακοσμητικός, ούτε τα στελέχη μας μπορούν να γίνουν διεθνής περίγελος στους σοβαρούς στρατούς της υφηλίου. Ας εισηγηθεί ο κος αρχηγός νέο αμυντικό σύμφωνο συνεργασίας με την Ρωσία (με την παραχώρηση ναυτικών βά­σεων στο Αιγαίο), στο οποίο θα υπάρχει ρητή δέσμευση για την προστασία της χώ­ρας μας από τον τούρκικο επεκτατισμό. Γιατί αν περιμένουμε από το ΝΑΤΟ να μας βοηθήσει στην επερχόμενη σύρραξη με την Τουρκία, τότε θα ζήσουμε και άλλα Ίμια και θα οδηγηθούμε de facto σε καταστάσεις εθνικά τραγικές. Κα πάλι θα μου πείτε, να τα προτείνει ο αρχηγός, αλλά δεν θα τα αποδεχτούν τα κυβερνητικά υποχείρια της τρόικας. Τι πρέπει να κάνει; 

Ένα εθνικό διάγγελμα εκ μέρους του, με το οποίο θα υπερασπιστεί τα Ιερά και τα Όσια της φυλής, θέτοντας προ των ευθυ­νών της μια κυβέρνηση yesmen, είναι σίγουρο ότι θα ταρακουνήσει το σαθρό πολιτικό σύστημα. Αλλιώς σύντομα θα δούμε την χώρα να εμπλέκεται σε περιπέτειες. Επιτέλους πείτε και ένα "μόλων λαβέ" κε αρχηγέ! 

Analystsforchange 
(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-10/07/2013) 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger