Αρχική » » Υπαρκτός σουρεαλισμός

Υπαρκτός σουρεαλισμός


Ο 902 ανοιγοκλείνει με την ταχύτητα διακόπτη, όπως ανοιγοκλείνουν και τα έγγραφα «καταγγελίας σύμβασης εργασίας» πολλών «συντρόφων», οι οποίοι δεν είχαν την τύχη να έχουν αρκετά ισχυρά ερείσματα στο «Κόμμα», ώστε να γλιτώσουν από το φάσμα της ανεργίας. Αν δεν το ξέρετε, μάθετέ το. Κι οι μαρξιστές ξηλώνουν ανθρώπους από τα μισθολόγιά τους, όπως οι κυρίες ξηλώνουν μουστάκια κάνοντας χαλάουα. Οι απολυμένοι από τα «όργανα» της κομμουνιστικής προπαγάνδας είναι μπόλικοι. 

Αυτοί, καθώς φαίνεται, δεν έχουν βιοποριστικό... πρόβλημα. Μάλλον το «Κόμμα» διαλέγει υπαλλήλους από τα δημοτολόγια του Μόντε Κάρλο, της Ζιρίχης και της Εκάλης. Οι απολυμένοι δημοσιογράφοι και τεχνικοί των κομμουνιστικών ΜΜΕ εικάζεται ότι δεν έχουν ανάγκη το μεροκάματο. Ίσως να είναι εισοδηματίες, χομπίστες της επανάστασης. Ουδείς εξ αυτών δεν άκουσε μια καλή κουβέντα, δεν διάβασε μια ανακοίνωση, δεν πήρε στα χέρια του ένα δελτίο Τύπου υπέρ της υπόθεσής του από την πανίσχυρη Κεντρική Επιτροπή. Άρα  δεν θα το χρειαζόταν. Αφού αποκλείεται το ΚΚΕ να αδιαφορεί για το μηνιάτικο του εργάτη, τότε οι απολυμένοι του έχουν εισοδηματικό επίπεδο από Αμπράμοβιτς και άνω.

Στο διηνεκές

Προς εμπέδωσιν του τίτλου του παρόντος περί υπαρκτού σουρεαλισμού, διαβάστε τις οδηγίες παρακολούθησης της ΕΡΤ μέσω του 902, όπως περιγράφονται από την επίσημη κομματική ιστοσελίδα 902.gr:

«Με δεδομένο ότι η Digea κόβει τη μετάδοση του 902 μόλις εμφανιστεί εικόνα από τη ΝΕΤ και με βάση τις χρονομετρήσεις που κάναμε, προκύπτει ότι ο τηλεθεατής έχει 22-25 δευτερόλεπτα χρόνο για να δει εικόνα από την εκπομπή των εργαζομένων στη ΝΕΤ. Στα 22-25 δευτερόλεπτα η Digea παγώνει την εικόνα και εμφανίζονται οι γνωστές μπάρες. Μόλις αρχίσουμε να εκπέμπουμε δικό μας πρόγραμμα, η Digea αφαιρεί τις μπάρες.

Σ' αυτό το σημείο, λοιπόν, ο τηλεθεατής πρέπει να βρίσκεται σε εγρήγορση: Μόλις ανοίγει το κύκλωμα για να φανεί η εκπομπή των εργαζομένων στη ΝΕΤ, ο τηλεθεατής έχει 22-25 δευτερόλεπτα να ρίξει μια ματιά σε όσα συμβαίνουν στο Ραδιομέγαρο, προτού η Digea, δηλαδή οι μεγαλοκαναλάρχες ιδιοκτήτες της, ρίξουν πάλι μπάρες στην οθόνη. Αυτή η εναλλαγή, πρόγραμμα 902 - μετάδοση από ΝΕΤ - μπάρες Digea - πρόγραμμα 902 - μετάδοση απο ΝΕΤ - μπάρες Digea και τούμπαλιν, συνεχίζεται στο διηνεκές».

Βγάλατε νόημα; Ούτε κι εμείς...

Παναγιώτης Λιάκος
(Εφ. Δημοκρατία-17/06/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger