Αρχική » » Πρόκληση! Συνεχίζουν να παίζουν τιs «μαριονέτες» των Τούρκων!

Πρόκληση! Συνεχίζουν να παίζουν τιs «μαριονέτες» των Τούρκων!


ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ στις προκλήσεις οι μουσουλμά­νοι πολιτικοί-στελέχη των ελληνικών κομμά­των, που αδιάντροπα και δίχως αναστολές υπογραμμίζουν σε κάθε ευκαιρία τη σχέση τους με το τουρκικό προξενείο. Τελευταίο κρούσμα, η προ ολίγων ημερών παρουσία του βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και του πολιτευτή της ΔΗΜ.ΑΡ. Ιλχάν Αχμέτ στην 53η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Αλληλεγγύης Τούρκων Δυτικής Θράκης στην Κωνσταντινούπολη για την αλλαγή του επικεφαλής αυτού.... 

Την είδηση έφερε στο φως η ιστοσελίδα proxeneio-stop.org, συνοδεία και φωτογραφι­κού υλικού, κάνοντας λόγο για «πολύ γνωστό αλυτρωτικό σωματείο με πολλά παραρτήματα σε όλη την Τουρκία, αλλά και με πανθομολογού­μενη (και οικονομικά και με κάθε άλλο μέσο) στήριξη από το τουρκικό κράτος». Τον απερ­χόμενο πρόεδρο Μπουρχανετίν Χακγκιουντέρ διαδέχτηκε ο Τανέρ Μουσταφάογλου, ο οποί­ος, σύμφωνα με το τουρκόφωνο περιοδικό της Κομοτηνής «Ρόντοπ Ρουζγκαρί», «παρέλαβε το καθήκον της συνέχισης του δίκαιου αγώνα της τουρκικής μειονότητας Δυτικής Θράκης»! 

Την ίδια ώρα, ο αυτοαποκαλούμενος «πρόξενος Κομοτηνής» συνεχίζει το έργο του, περι­οδεύοντας από χωριό σε χωριό, περνώντας το μήνυμα της «ισχυρής μητέρας πατρίδας» και πρόθυμος να συμβάλει στην επίλυση των το­πικών προβλημάτων. 

Έτσι, εντός Μαΐου επισκέφθηκε, μεταξύ άλ­λων, τα Αρριανά και τη Ραγάδα Ροδόπης, πομακοχώρια της Ξάνθης, και το χωριό Αύρα του Έβρου, συχνά παρουσία βουλευτών του ελλη­νικού Κοινοβουλίου. Κι όλα αυτά εις γνώσιν της ελληνικής Πολιτείας, που απλώς παρακο­λουθεί και δεν κάνη τίποτα για να αποτρέψει τα χειρότερα.

(Εφ. Δημοκρατία-30/05/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger