Αρχική » » «Επιστράτευση» για την παραλία

«Επιστράτευση» για την παραλία


Φαντάροι του Μηχανικού καθάρισαν την ακτή του Ναυπλίου 

ΜΙΑ... ΞΕΧΩΡΙΣΤΉ ημέρα εκπαίδευσης έζησαν χθες οι φαντάροι από το Κέντρο Μηχανικού Ναυπλίου. Η συγκεκριμένη εκπαίδευση δεν περιλάμβανε βολές ή ασκή­σεις ακριβείας, ούτε είχε χι­λιόμετρα βάδην σε απότομες πλαγιές βουνών και τρέξιμο σε στίβους μάχης. 

Περιλάμβανε, όμως, ένα ...
ηχηρό μήνυμα υπέρ της προ­στασίας του περιβάλλοντος και ιδιαίτερα των ακτών που εν όψει καλοκαιριού θα πρέπει να είναι καθαρές, προκειμένου να υποδεχτούν τους λουσμένους. 

Αναλυτικότερα, όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το πρωί της Τετάρτης στρατεύσιμοι με πρωτοβουλία του Διοικητή του ΚΕΜΧ συνταγματάρ­χη (ΜΧ) Λεωνίδα Κακαβά συμμετεί­χαν στον καθαρισμό της παραλιακής οδού από το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Αρ­γολίδας έως την πόλη του Ναυπλίου. 

Στη συλλογή των απορ­ριμμάτων βοήθησε και ο Δήμος Ναυπλιέων με δικό του όχημα και υπαλλήλους. Η πρωτοβουλία αυτή έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους κάτοικους της περιοχής, ενώ και οι φαντάροι έδειχναν να το διασκε­δάζουν... 

Ν. Δεμισιώτης
(Εφ. Δημοκρατία-23/05/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger