Αρχική » » Μην ενοχλείτε τον δράστη!

Μην ενοχλείτε τον δράστη!


Ας' τα τα μαλλάκια σου ανακατωμένα, άσ' τα ν' ανεμίζουνε αντιρατσιστικά.
Αγαπητή κυβέρνηση: Παρακαλείσαι όπως διευκολύνεις τη μετατροπή της χώρας σε ισλαμική δημοκρατία του Λαμογιστάν. 

Η Ελλάδα, για να φτάσει στις αγκάλες του Ισλάμ, πρέπει να περάσει από διάφορους σταθ­μούς. Ένας από αυτούς είναι το αντι­ρατσιστικό νομοσχέδιο του κ. Ρουπακιώτη. Σε οποιαδήποτε μορφή κι αν εγκριθεί, θα εξασφαλίσει για τους Έλληνες πολίτες το δικαίωμα να τους μα­χαιρώνουν ασυστόλως καλοκάγαθοι πιστοί με μούσια και πύρινο βλέμμα και οι τριγύρω τους να κατηγορούν το θύμα που σπαράζει ότι πάσχει από αιματοφοβία, ξενοφοβία και ρατσισμό.... 

Εδώ που τα λέμε, αν σε γδέρνουν ζω­ντανό για θρησκευτικούς λόγους, εί­ναι άκομψο να διακόπτεις την τελε­τουργική εκτέλεση με τις οιμωγές, τις κραυγές και τις εκκλήσεις για βοή­θεια. Είδατε στην Αγγλία ωραία και σένια που έγιναν τα πράγματα; Οι ευ­σεβείς κύριοι με τους μπαλτάδες απο­κεφάλισαν τον «άπιστο» χωρίς να ενοχληθούν ιδιαίτερα από τους περα­στικούς. Μια αυτόπτης μάρτυρας του φονικού, που συνομίλησε με έναν από τους δράστες, δήλωσε στα ΜΜΕ: «Μου είπε ότι το έκανε γιατί ο άνδρας αυτός σκότωσε μουσουλμάνους σε μουσουλμανικές χώρες και ότι έχει βαρεθεί τους ανθρώπους που σκοτώ­νουν μουσουλμάνους στο Αφγανι­στάν. [...] Μου είπε ότι θα ήθελε να πα­ραμείνει και να αγωνιστεί, να ξεκινή­σει πόλεμο απόψε στο Λονδίνο». 

Ιεροδικεία 

Με το λαμπρό νομοσχέδιο του κ. Ρουπακιώτη ουδείς θα μπορεί να προσβάλλει αντίστοιχους δολοφόνους σχολιάζοντας αρνητικά τις θρησκευ­τικές αντιλήψεις τους. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του νόμου - ως την ημέρα που τα τακτι­κά δικαστήρια θα αντικατασταθούν από ιεροδικεία και οι δικαστές από πεπειραμένους και καταρτισμένους ιμάμηδες. 

Τοιουτοτρόπως, η ταχύτητα στην απονομή δικαιοσύνης θα αυξηθεί τρομερά και οι υποθέσεις δεν θα εκ­κρεμούν σε Πρωτοδικεία, Εφετεία, Άρειους Πάγους, Συμβούλια της Επι­κρατείας και Ευρωδικαστήρια. 

Έτσι θα γλιτώσουμε και από το Μνημόνιο και από τους ευρω-δυνάστες μας. Θα υπαχθούμε στον Αραβι­κό Σύνδεσμο και με την εξόρυξη του ορυκτού μας πλούτου (πετρέλαιο και φυσικό αέριο) η εικόνα της χώρας μας θα γίνει εξαιρετικά όμοια με της Σα­ουδικής Αραβίας. 

Δυστυχώς, όμως, η πρόσδεση της Ελλάδος στο μουσουλμανικό τόξο θα έχει και μια παράπλευρη απώλεια: θα καταργηθούν αυτοδικαίως ο νόμος Ρουπακιώτη και ο ίδιος ο κ. Ρουπακιώτης. Μόλις η ημισέληνος επικρατήσει στο δικό μας Λαμογιστάν, όλα τα δυτικά ήθη και έθιμα θα μπουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. 

Μπράβο, παιδιά, καλά το πάμε... 

Παναγιώτης Λιάκος
(Εφ. Δημοκρατία -24/05/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger