Αρχική » » Το αίμα τρέχει στο χώμα ,χύνεται στο ποτάμι και η Ρεπούση κραυγάζει ...Συνωστισμός !

Το αίμα τρέχει στο χώμα ,χύνεται στο ποτάμι και η Ρεπούση κραυγάζει ...Συνωστισμός !


Για δεύτερη χρονιά αποχώρησε από τη βουλή η ακατανόμαστη , όταν ζητήθηκε από τους εθνοπατέρες να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή για τους σφαγιασθέντες Έλληνες του σκλαβωμένου Πόντου, από τους κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση φονιάδες νεότουρκους του Κεμάλ πασά ,ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας!...

Ο θυμόσοφος λαός λέει ότι το δις εξαμαρτείν έχει και τις συνέπειες του . Ας το λάβει λοιπόν σοβαρά η ΔΗΜΑΡ και να σκεφτεί ότι εκλέγεται από Έλληνες και Ελληνίδες,

ότι το κοινοβούλιο είναι ακόμη ελληνικό ,παρά τα φημολογούμενα εδώ και καιρό, για περιορισμένη εθνική κυριαρχία και ξένους επιτρόπους.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση δύο τινά μπορεί να συμβούν, ή εξοβελισμός του εν λόγω ατόμου, ή δημόσια συγγνώμη του προέδρου Κουβέλη και αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από τα πολιτικά δρώμενα.

Το αίμα των αδίκως δολοφονηθέντων αδελφών Ποντίων είναι καθαγιασμένο ,βαραίνει όλη την ανθρωπότητα μα πιο πολύ εμάς που αφήνουμε τις τύχες μας σε ασεβή και εθνοκτόνα άτομα .

ΘΕΤΤΑΛΟΣ

1 σχόλια:

  1. Δυστυχώς ο μεγαλύτερος εχθρός του έλληνα είναι έλληνας. Ντροπή στις υποθετικές δημοκρατικές δυνάμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger