Αρχική » » Οι απόστρατοι για ενοποίηση των Ταμείων

Οι απόστρατοι για ενοποίηση των Ταμείων


ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ αντίθεση της στη φημολογούμενη ενοποίηση των Μετοχικών Ταμεί­ων, την οποία, όπως όλα δεί­χνουν, προωθεί η κυβέρνηση, εκφράζει η Ένωση Αποστρά­των Αξιωματικών Αεροπορίας (ΕΑΑΑ). «Ενημερώνουμε την πολιτική ηγεσία του υπουρ­γείου Εθνικής Άμυνας ανα­φορικά με έγγραφα του υφυ­πουργού Π. Καράμπελα που είδαν το φως της δημοσιό­τητας, σχετικά με την εσπευ­σμένη ενοποίηση των τριών Μετοχικών Ταμείων, ότι δεν ...αποδεχόμαστε οποιαδήπο­τε μορφή σκέψης, συζητήσεις ή κινήσεις στην κατεύθυνση της ως άνω ενοποίησης, αν δεν εξασφαλιστούν και υλο­ποιηθούν συγκεκριμένες παράμετροι» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΑΑΑ. 

Τι ζητούν 

Οι παράμετροι που θέτουν οι απόστρατοι είναι η εξυγίανση του Μετοχικού Ταμείου Στρα­τού (ΜΤΣ), η σύνταξη ειδικής μελέτης για τον σκοπό αυτόν, όπου θα αναφέρονται και οι προϋποθέσεις ενοποίησης, καθώς και η δημιουργία ενι­αίου θεσμικού και λειτουργι­κού πλαισίου, που θα προδιαγράφει σύγχρονους χρηματο­πιστωτικούς οργανισμούς επ' ωφελεία των μετόχων τους. 

«Η δημιουργία ενός ενιαί­ου μετοχικού οργανισμού δεν μπορεί να αποτελέσει απλά μια συνένωση τριών προβλη­ματικών Ταμείων, για να δη­μιουργήσουμε ένα μεγαλύτε­ρο ενιαίο πρόβλημα. Ούτε βέ­βαια είναι αποτελεσματικό, εν τέλει, να προωθηθεί μία άμε­ση ενοποίηση των τριών Τα­μείων, χωρίς ωστόσο να επι­λύεται το παραμικρό πρόβλη­μα του ΜΤΣ, ενώ την επόμε­νη μέρα θα βρίσκονται όλα σε κατάσταση χρεοκοπίας» κατα­λήγει η ανακοίνωση της ΕΑ­ΑΑ, επισημαίνοντας παράλλη­λα ότι «δεν αποδεχόμαστε τε­τελεσμένα γεγονότα». 

(Εφ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ-24/05/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger