Αρχική » » ΧΑΚΙ ΧΩΝI: Διακλαδική Διαδικτυακή Στρατιωτική Πληροφόρηση

ΧΑΚΙ ΧΩΝI: Διακλαδική Διαδικτυακή Στρατιωτική Πληροφόρηση


Μεταξύ τυριού και αχλαδιού και με φόντο τη θάλασσα έγινε η συνέντευξη του στρα­τηγού, νέου Παπάγου της χώρας, που έμεινε με την υποψηφιότητα στο χέρι. Σοφότεροι δε γίναμε διαβάζοντάς την και δε μάθαμε και τίποτα καινούριο... 

Ο μόνος που επωφελήθηκε ήταν ο ταβερνιάρης, μιας και ο φωτογράφος αποθανάτισε όλες τις λιχουδιές που διέθετε το κα­τάστημα. Ξέρει να καλοπερνάει αυτή η οικογένεια, μέσα στη δημοσιότητα και τη γκλαμουριά. 

 Δεν υπήρχε περίπτωση να δώσει το σχέδιό του (για κά­θοδο στην πολιτική) στο πιά­το ο νέος Παπάγος, αλλά τα σημεία εισόδου των λαθρομεταναστών στον Έβρο τα έδωσε στους γείτονες! 

 Απογοητευμένοι Έλληνες κατέκλυσαν όλα τα αεροδρό­μια και μεταναστεύουν άρον άρον, αφού πλέον και η τελευταία ελπίδα χάθηκε λόγω έλλειψης 2.000 άφθαρτων. Πως λέμε: Χωρίς Ιππείς! 

 Εντύπωση έκανε, όμως, σε όλους η ευλάβεια η οποία τον διακρίνει. Τη Σαρακο­στή, όπως όλοι οι πιστοί νηστεύει, εξ ου και οι αστακοί στα πιάτα. 

 Εμείς τα γράφαμε πολλούς μήνες πριν. Οι υπασπιστές είναι το κλειδί. 

 Οι βίλες δεν γίνονται με ένα ψωρομισθό και αν ισχύει το «πόθεν», πολλά άλυτα μυ­στήρια θα λυθούν. 

 Και για τις σχέσεις κάποιων υπασπιστών με εφοπλιστές σας είχαμε προειδοποιήσει κ. Πάνο. Ταμείο αλήθεια κάνατε; 

 Νίκη περιφανή πέτυχαν οι απόστρατοι! Συμμετέχουν στις συζητήσεις για το νέο μισθολόγιο, δεν θα επιτρέψουν σε κανένα νεκροθάφτη να τους θάψει, θα καούν μόνοι τους. 

 Κόκκινη γραμμή θέτουν οι απόστρατοι στα μισθολογικά, κόκκινος ο Πάνος, κόκκινα τα πασχαλινά αυγά, κόκκινο το πρω­τάθλημα, όμως μαύρα μαντάτα για το μισθολόγιο. 

 Περιαυτολογώ (θα πουν κά­ποιοι σήμερα), αλλά η αλή­θεια είναι πάντα πικρή και πρέπει να λέγεται. Εμείς εδώ μιλού­σαμε προ μηνών για καμαράκι με στοίβα φακέλους, όμως οι έγκριτοι ανακάλυψαν τώρα τον «τάφο του Ινδού». 

 Σιωπητήριο έπαιξε ο τρομπε­τίστας του Λιμενικού κατά την επίσκεψη του πρωθυ­πουργού Αντώνη Σαμαρά. Να ση­μαίνει, άραγε, κάτι; 

 Είσθε διακοσμητικοί λένε οι απόστρατοι στους συναδέλ­φους τους υφυπουργούς. Πάντως, η στήλη δεν θα τους έλεγε και μπιμπελό. Μάλλον κάτι σε αφη­ρημένη τέχνη! 

 Αληθεύει πως υιός υφυπουρ­γού απασχολείται επαγγελ­ματικά στη SIEMENS; 

 Στο Βοτανικό, στο πρώην ναυτικό οχυρό, μαθαίνουμε πως θα βρέξει γουρουνοκεφαλές! Όχι πως θα μας στενοχωρήσει αλλά λέμε... οι αρμόδιοι τι γνωρίζουν; 

 Όπου φύγει φύγει, μαθαί­νουμε, τα στελέχη του κυρί­ου Επιτελείου της Μεσογεί­ων. Ο επικεφαλής δεν ξέρει τι να κάνει με τόσες παραιτήσεις! Ούτε μπορεί να αναπληρώσει τα κενά της υπηρεσίας του. 

(ΤΟ ΧΩΝΙ-28/04/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger