Αρχική » » ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΝΔ! ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ. ΠΑΡΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΜΑΡΑ, Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ!

ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΝΔ! ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ. ΠΑΡΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΜΑΡΑ, Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ!


ΞΕΣΚΙΣΕ ΜΑΣ.... ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ
Καλά να μας κάνει το πολιτικό σύστημα να μας ξεσκίζει στα μέτρα και σε άλλα τόσα και χειρότερα..
 
Ο Λαός επικροτεί την πολιτική Σαμαρά και τον αναδεικνύει ως καταλληλότερο Πρωθυπουργό. Στη δημοσκόπηση που δημοσιεύει στο αυριανό της φύλλο η εφημερίδα «Παραπολιτικά», την οποία πραγματοποίησε η εταιρεία «Μetrisi», η Νέα Δημοκρατία έχει προβάδισμα 0,3% καθώς συγκεντρώνει ποσοστό 22,2% έναντι 21,9% του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τρίτο κόμμα είναι η Χρυσή Αυγή με 9,3% και ακολουθούν: ΠΑΣΟΚ με 7,2%, ΚΚΕ με 5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,6% και Δημοκρατική Αριστερά με 3,9%, ενώ ένα ποσοστό 4,2% δηλώνει πως σε περίπτωση εκλογών θα ψήφιζε άλλο κόμμα.

Αξιοσημείωτο είναι, παράλληλα, το γεγονός πως ένας στους πέντε ψηφοφόρους (ποσοστό 21,7%) δεν μπορεί να αποφασίσει ποιο κόμμα θα υποστηρίξει και δηλώνει πως η ψήφος του είναι αδιευκρίνιστη.

dimoskopisi 0
makeleio.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger