Αρχική » » Επί Σκοπόν

Επί Σκοπόν


Ο Γιώργος Τράγκας, στην προχθεσινή του εκπομπή στο ραδιόφωνο του Real, ε­πί ώρα αναφερόταν στη Siemens, λέγοντας πως έχει διαβρώσει παντελώς το πο­λιτικό σύστημα και κρατάει πολλούς στο χέρι....

Αυτό είναι βέβαιο. Το πολιτικό σύστημα διαρκώς ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις της Μέρκελ, ακόμη και τις πιο εξωφρενικές, προ­κειμένου να μην βγουν στη φόρα τα ανομήματά τους.

Γι' αυτό τον λόγο η Μέρκελ και οι δανειστές σφίγγουν όλο και περισσότερο τη θηλιά γύρω από τον λαό: Διότι η Siemens, η εμπροσθοφυ­λακή των Γερμανών, κρατάει αιχμάλωτο το πολιτικό σύστημα.

Έχοντας δώσει υποσχετική στους αργυρω­νήτους πολιτικούς ότι δεν θα αποκαλύψει τις αμαρτωλές τους σχέσεις και τα εκπορευόμενα από αυτές σκάνδαλα των πολιτικών, οι τελευ­ταίοι αποφάσισαν να θυσιάσουν τον τόπο και τον λαό.

Μπροστά στο ενδεχόμενο να διασυρθούν ο­δηγούμενοι στη φυλακή σαν τον Τσοχατζόπουλο, στέλνουν στην αυτοκτονία και κατα­στροφή όλους τους Έλληνες!

Το τελευταίο διάστημα, οι αποκαλύψεις του Τύπου επικεντρώνονται στο πρόσωπο του Α. Σαμαρά. Για ποιο λόγο ο αντιμνημονιακός πο­λιτικός κάνει επικύψεις στους δανειστές, υπο­γράφοντας και με τα δύο χέρια τις εκβιαστικές απαιτήσεις τους;

Για ποιο λόγο ο Σαμαράς εξαπάτησε τον λαό και όταν βγήκε Πρωθυπουργός, την επαναδιαπραγμάτευση την μετέτρεψε σε "κάτσε στα ...τέσσερα";

Ο Σαμαράς, όπως λένε τα δημοσιεύματα και τα αποκλειστικά ρεπορτάζ της "Ελεύθερης Ώρας", έχει παλαιούς δεσμούς με την Siemens, η οποία τον κρατάει δέσμιο.

Πόσο καλά γνωρίζει ο Α. Σαμαράς τον Μι­χάλη Χριστοφοράκο; Ιδού η απορία..

Η καθεστωτική προπαγάνδα, πάντως, δου­λεύει μια χαρά.

Παρακολουθώντας τα... ημίωρα ρεπορτάζ των δελτίων ειδήσεων για την "καταστροφή της Κύπρου", ο πολύς κόσμος νοιώθει… ευχα­ριστημένος που έχει ένα πιάτο φαί και 300 ευρώ για να περάσει!

Όλα καλά μελετημένα και η δύναμη της ει­κόνας κάνει τη δουλειά της, που δεν είναι άλλη από αυτή του μπαμπούλα των λαών.

Αντισταθείτε, γενικώς. Δεν υπάρχει άλλη ελπίδα για τον τόπο.

Ο Τσολιάς
(ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ-27/03/2013)


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger