Αρχική » » Προηγείται η Νέα Δημοκρατία, «κέρδη» για τη Χρυσή Αυγή

Προηγείται η Νέα Δημοκρατία, «κέρδη» για τη Χρυσή Αυγή


Προβάδισμα στη Νέα Δημοκρατία στην εκτίμηση ψήφου, δίνει κρυφή δημοσκόπηση μεγάλης εταιρείας δημοσκοπήσεων που διεξήχθη για τη Νέα Δημοκρατία και έχει στα χέρια του ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς...

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, η οποία διεξήχθη τηλεφωνικά στο διάστημα 10-11 Ιανουαρίου 2013, η Νέα Δημοκρατία προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με 29,7% έναντι 28,1% του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή η οποία αυξάνει το ποσοστό της σε 15% και ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ, το οποίο επιδεικνύει σταθεροποιητικές τάσεις, με ποσοστό 6,6%.

Σταθεροποίηση με τάσεις επανόδου εμφανίζει το ΚΚΕ το οποίο συγκεντρώνει ποσοστό 5,7%, ενώ ακολουθεί το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων με 4,7%. Απώλειες καταγράφει η Δημοκρατική Αριστερά η οποία συγκεντρώνει ποσοστό 3,7%. 

Όσον αφορά στις συσπειρώσεις/ μετακινήσεις ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας από τα στοιχεία προκύπτει πως 65,4% αφορά σε σταθερούς ψηφοφόρους του κόμματος, ενώ το υπόλοιπο 34,6% διασπάται ως εξής:
ποσοστό 1,9% μετακινείται προς τον ΣΥΡΙΖΑ, 1,1% προς τους Ανεξάρτητους Έλληνες, 3,4% προς την Χρυσή Αυγή, 0,6% στα Λοιπά κόμματα και 27,6% αφορά στην αδιευκρίνιστη ψήφο.

Όσον αφορά στις συσπειρώσεις/ μετακινήσεις ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, από τα στοιχεία προκύπτει πως 63,3% αφορά σε σταθερούς ψηφοφόρους του κόμματος, ενώ το υπόλοιπο 36,7% διασπάται ως εξης: 
ποσοστό 3,8% μετακινείται προς τη Νέα Δημοκρατία, 7,5% προς την Χυσή Αυγή, 1,4% προς το ΚΚΕ, 1% προς την Δημοκρατική Αριστερά. Ποσοστό 1,3% μετακινείται προς τα λοιπά κόμματα ενώ στην αδιευκρίνιστη ψήφο αφορά ποσοστό 21,7%.

Υπενθυμίζεται ότι σε δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο, από την ίδια εταιρεία, πρωτιά στην εκτίμηση ψήφου είχε ο ΣΥΡΙΖΑ με 28,7% και ακολουθούσε η Νέα Δημοκρατία με 26,1%, η Χρυσή Αυγή με 12,1% και το ΠΑΣΟΚ με 7,8%.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκέντρωναν 7,1%, η Δημοκρατική Αριστερά 5,7% και το ΚΚΕ 5,4%.

newpost

1 σχόλια:

  1. ΦΙΛΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ.......

    ΑΝ Η Ν.Δ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΛΗΣΤΡΙΚΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΨΗΦΙΣΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ Η ΠΡΩΤΙΑ ΤΗΣ . ΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ. Ο ΙΔΙΟΤΥΠΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΑΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΤΝ ΚΑΛΑ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣ .... ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΑΡΘΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ.

    Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger