Αρχική » » ΧΑΚΙ ΧΩΝΙ Διακλαδική Διαδικτυακή Στρατιωτική Πληροφόρηση

ΧΑΚΙ ΧΩΝΙ Διακλαδική Διαδικτυακή Στρατιωτική Πληροφόρηση


• Μεγαλοσυνδικαλιστές του θαλασσινού επιτελείου που εκτραφήκαν για 30 χρόνια σε δημοκρατικές στάνες και στάβλους -γεμίζοντας τα ταγάρια τους παρά την επαγγελματική πλήρη ανεπάρκεια- με ποιανού άραγε τις πλάτες απειλούν τηλεφωνι­κά και κατ' ιδίαν κατά πολύ ανώτερούς τους για να τους εξαναγκάσουν σε υποταγή στην ε­περχόμενη κυβέρνηση του «Τσάμη» και την πραγματοποίηση των άπειρων κοινωνικών τους αιτημάτων που όπως λέγεται προέρχο­νται από γραφεία πολιτικά που βρίσκονται σε πλατεία και όχι σε λεωφόρο ή μια απλή οδό; Πούλησαν και τα παλιά τους αφεντικά που ό­πως μαθαίνουμε έχουν πολλά παράπονα από τους πρώην συντρόφους τους... 

• Μαθαίνω πως γίγαντας-ναύαρχος πα­ρακολουθεί με πάθος τη στήλη και κρατάει και αποκόμματα. Μην ανησυ­χείς, αν δεν προχωρήσεις θα αποστρατευτείς, αλλά μην κάνεις έτσι, δεν έχουν όλοι δικό τους εστιατόριο για να δεξιωθούν τους φίλους τους όταν φεύγουν. Άσε που θα ασχοληθείς και με τη σχολή βουτιάς που είναι και η μεγάλη σου αγάπη. Θα σε στοιχειώνουν, όμως, για πάντα στον ύπνο σου όσοι έφυγαν νέοι από αυτή τη ζωή υπηρετώντας υπό τις διαταγές σου έστω και αν είχες πάντα κανονική άδεια για να απο­φύγεις τις ευθύνες σου. 

• Στήθηκε μια παραγκούλα για να μας πείσει πως ο Α/ΓΕΕθΑ έχει δήθεν προ­στριβές επιχειρησιακές με τον Α/ΓΈΝ. Μύθος που χάνεται στα όρια του θρύλου. Απλά κανείς δεν καταλαβαίνει τον άλλον γιατί όλοι μιλάνε τη δική τους γλώσσα μέσα στη Βαβέλ του στρατεύματος που το μόνο διακλαδικό επί­τευγμα είναι οι διαταγές που αφορούν άδειες και οι παρελάσεις. 

• Το άλλο που έφτασε στα αυτιά μας εί­ναι για μια ισχυρή παρέμβαση από στρατηγό σε ναύαρχο για μια θέση ε­ξωτερικού -άλλος έπρεπε να πάει που έχει όλα τα προσόντα- αλλά με 20 μόρια παραπάνω και άνευ προσόντων τοποθετήθηκε εκλεκτός του αρχαιότερου επιτελείου. Τα κοινωνικά αιτήμα­τα λοιπόν δεν είναι μόνο κομματικά. 

• Έχω μια απορία για τον κύριο υπουρ­γό. Μιας και, όπως το πάτε, σε λίγο στις λέσχες θα σιτίζονται όλοι εκτός από τους στρατιωτικούς, θα ήθελα να παρακαλέσω να σιτίζονται οι στρατιωτικοί στις φοιτητικές λέσχες ως αντιστάθμισμα των παραχωρήσεων σας στο υπουργείο Παιδείας. Τι λέτε γίνεται; Α­κόμη θα ήθελα να παρακαλέσω οι στρατιωτικοί να γίνονται δεκτοί σε όλα τα νοσοκομεία τώρα που δεν υπάρχει χώρος για αυτούς στα στρατιωτικά μετά τις παραχωρήσεις προς το υπουργείο Υγείας. Τι λέτε γίνεται; 

• Μάλλον όχι, μιας και η υποκρισία, τα άδεια λόγια και η ανέξοδη πολιτική στις πλάτες των φουκαράδων που διά­λεξαν να ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ δεν σταματάει παρά στην κατάρρευση της μεταπολίτευσης. Όπου μεταπολίτευση βλέπε αντικα­τάσταση των χουντικών και του βασιλιά με χουντικότερους και βασιλικότερους κοινοβου­λευτικούς απατεώνες, αλλοδαπούς, ανθέλληνες έως ολίγον φιλέλληνες. 

(ΤΟ ΧΩΝΙ-27/1/2013)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΑΠΟ 15 ΣΕΠ. 2010

ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Photobucket
 
Support : ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ | ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Copyright © 2013. ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ - All Rights Reserved
Template Created by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ Published by ΦΟΡΑ ΠΑΡΤΙΔΑ
Proudly powered by Blogger